Divider
Seraphim
Дечки, еве ви од мене по две години и идете, имам ионака за давање.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа значи дека сум добредојден да ја шмекнам Романтичарка?Дечки, еве ви од мене по две години и идете, имам ионака за давање.
Веќе сум шмекнатаТоа значи дека сум добредојден да ја шмекнам Романтичарка?![]()
Тоа значи дека сум добредојден да ја шмекнам Романтичарка?![]()
Веќе сум шмекната![]()
Еве земено ти си од друга држава па по дифолт македонките паѓаат на странци,замисли јас никогаш не би паднала на тебе.Немаш ништо што би ме привлекло а најмалку култура,сега ми е јасно зашто те бираат за најдрзок и најлош модераторЗнаеме, вие од провинција одма паѓате на скопски шарм :pos2::pos2::smir:
Еве земено ти си од друга држава па по дифолт македонките паѓаат на странци,замисли јас никогаш не би паднала на тебе.Немаш ништо што би ме привлекло а најмалку култура,сега ми е јасно зашто те бираат за најдрзок и најлош модератор
Само да ви кажам,
туекашни Македонци
Мотел Лаки... Волшебно местенце
Ете затоа се не се пишува на форум,одма се лепи етикета не е од Скопје како што ми лупна ти нели?Ууу, ама рипнавме да се лутимееее...ете затоа луѓето со малку поголем смисол за хумор одат накај Италија, а некои остануваат во Скопје, на пример, no pun intended.
Видиш девојченце, има квалитативна разлика меѓу оној кој си ја има му'ата на капченцето и оние кои ги прочитаа икончињата со смајли по постот.
Capisce bella? No? Si?
П.С. Јас сум македонец, од Скопје, кој во моментов е вон татковината...не значи дека сум одроден, туку дека сум отишол по работа, по што ќе се вратам назад.
Ова колку да не одам оф топик многу.
Ете затоа се не се пишува на форум,одма се лепи етикета како што ми лупна ти нели?
Си отишол и седи си,а дали си македонец и дали не си одроден тоа нека оценат тие што те знаат.
Се надевам дека од сега нема да ми се обраќаш на ниедна тема Capisce?