Собиранка +25

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Платон +2 (Луртз + убавата половина)
Башка слабо активна половина. Ај можда после ова ќе се активира со посебен осврт на економија и историја :)

Туку, за плавушите...многу доцна информација, бидна :)

Ајде повторно официјален извештај:)
1.Леандра
2.Принц
3.Мистичен
4.Демнач
5.Ацид
6.Марионка з
7.Крусер
8.Ацева
9.Брн84
10.ВикторГ
11.Тончи
12.Трн во око
13.Дбек
14.Сусаро
15.Платон +2 (Луртз + убавата половина)
18.Романтичарка
19.Бидиков

Келеш и Титаник се мислат,непотврдени.

Значи резервирано е за 20 души во Папу за 17 (четврток) во 20часот.Ќе се чекаме пред Папу во 20ч,чекаме 5 до 10 минути.Оние што ќе дојдат покасно слободно нека влезат ќе биде голема маса,а на маса плавуши :)))

Те молам корегирај кај Луртз, не е фер и него и неговата поубава половина да ги броиш исто ... или скини пола на него или дуплирај кај поубавата половина :)

Те молам корегирај кај Луртз, не е фер и него и неговата поубава половина да ги броиш исто ... или скини пола на него или дуплирај кај поубавата половина :)

Како сакате,нас ни е сеедно :)
Ми одат математички операции,особено минус и плус,па што ви одговара?:)

Ма по списоков ќе има ако се офарбаш ти плава:)

А бе, а патерица за Свети Јован?? Нешо накај 18-ти јануари, натака? Водици и то?
Чисто и ја да дојдам??

А бе, а патерица за Свети Јован?? Нешо накај 18-ти јануари, натака? Водици и то?
Чисто и ја да дојдам??
А ти чекаш па кажуваш по деценија?
И дали си сигурен дека ќе дојдеш?

Јас сум факин сигурен, ама дали факин ќе има кандидат(к)и!
Ама друже тоа е после нова година и празници и се тоа некако јануари после е најтапа месец.Не знам нит организирам нит можам јас да се прашам чисто дискутираме

Леп провод старци :)
Дружете се и шмекнете се :wink:

Леп провод старци :)
Дружете се и шмекнете се :wink:
2 години до таму Шмеки. И после други тебе вака ќе ти кажуваат хехе. Иначе леп провод памет во глава и без малку алхохол. :smir:

Кога брадата ми е малку потпорасната делувам на 25 годишен шмекер :)
Примате врз основа на порасната брада и посериозен изглед?
Марче уште две години и Романтичарка е готова! :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom