Собирам пари за...

• Креатор на темата Креатор на темата SadGirl13
  • Време на започнување Време на започнување
Ни имам, ни собирам, море се навикнав да сум без пари, и женска, и да не излегвам.....:facepalm:

Цела есен и зимо.За лопата, за чистење снег.До велигден ќе ги соберам секако.

Често се случува да немаме доволно кеш за да купиме нешто што го посакуваме..
Собираш ли пари? Вреди ли да се лишиш од едно нешто за да го добиеш посакуваното? На кој начин собираш пари?
Јас моментално собирам пари за убав фотоапарат, тоа ми е голема желба:D
Во школо не јадам и така собирам пари..
Се надевам дека темава ќе биде активна:icon_lol:

Добра инвестиција ти е апаратот, најверојатно може да ти донесе големи приходи ако ти се погодат сликите од ВЦто што ќе ги ставиш на фб после тоа :D.

ON
Незнам од кај да ги соберам o_O, да знаев досега ќе имав собрано некое милионче обавезно. Иначе за што собирам незнам ни самиот, од ден на ден се повеќе работи излегуваат каде што треба да потрошам пари али место од кај да соберам сеуште немам најдено. Работи кои треба да ме олеснат во блиска иднина за некој денар: телефонче, суплементи и мн храна бидејќи лето се ближи ;), да си платам курсеви по Германски и ТОЕФЛ за англиски и уште еден куп други глупости....има и други големи инвестиции кои треба да ги направам али отом потом.

Добра инвестиција ти е апаратот, најверојатно може да ти донесе големи приходи ако ти се погодат сликите од ВЦто што ќе ги ставиш на фб после тоа :D.
.
Чисто информативно, не сум од тие што живеат за фб и што ВЦто им е фото студио :tapp:
И не се правете буквалисти, темава е за тоа дали и за што штедите пари;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom