Со воз на пивофест.

• Креатор на темата Креатор на темата MarkoIvanov
  • Време на започнување Време на започнување
е кај кој познаник ќе спијам во прилеп жити се? освен тебе никој друг прилепчанец не познавам........... :D
и од кај би се нашле тетки со сирење во воз? :unsure:

Јас сум од Прилеп :))

лани видовме туркања, тепачки и скокање преку прозор, ако ти се исплати да јадиш лакта за да го гледаш бреговиќ и останатите
be my guest :)

Ич да ти кажам не ми е проблем за вакви работи, али братучеди ќе ми идат . Резервирано е одамна :D
ех сеа, не ја дупи мечката....ние посекако немаше да идеме али барем ти да се направеше добар, да го ебам :icon_lol:

Здраво да ве прашам дали некој има некој идено со воз на пивофест и како е. Јас бидејќи никад не иам идено со воз мислев дека купуваш карта и имаш седишта ама ми кажаа поинаку. Така да ако знаете колку гужва ќе има во возовите и како ќе е нека пише некој. Бидејќи не планирам да стојам од Скопје до Прилеп.

за 50 тина денари разлика оди си со автобус не се заебавај со воз...
--- надополнето: 13 јули 2013 во 18:43 ---
е кај кој познаник ќе спијам во прилеп жити се? освен тебе никој друг прилепчанец не познавам........... :D
и од кај би се нашле тетки со сирење во воз? :unsure:

Инаку за да спиете кај некој во Прилеп тешко дека би се нашло...
Кај мене е резервирано се однапред 10 месеци од роднини и пријатели...за пивофест се бара место каде да се спие барем 3 месеци порано инаку слабо дека ќе најдеш сега

за 50 тина денари разлика оди си со автобус не се заебавај со воз...
--- надополнето: 13 јули 2013 во 18:43 ---

Кај мене е резервирано се однапред 10 месеци од роднини и пријатели...за пивофест се бара место каде да се спие барем 3 месеци порано инаку слабо дека ќе најдеш сега
аман де 10 месеци однапред резервирале? :icon_mrgr: тоа значи од претходниот пивофест си имаат закажано кај тебе....
кога си иделе за дома, сигурно ти рекле да си знаеш ние и в година ќе ти дојдеме со спиење :свиркам:
п.с. што си ставил ваков ник бе? :pos: :pos: :pos: да се знае дека си од прилеп :icon_lol:

аман де 10 месеци однапред резервирале? :icon_mrgr: тоа значи од претходниот пивофест си имаат закажано кај тебе....
кога си иделе за дома, сигурно ти рекле да си знаеш ние и в година ќе ти дојдеме со спиење :свиркам:
п.с. што си ставил ваков ник бе? :pos: :pos: :pos: да се знае дека си од прилеп :icon_lol:

Не туку едните се од Швајцарија и планираат да се вратат на 15ти и до 25 ќе бидат кај мене дома...
А другите ми се колеги од факултет...
Шо му фали на ников бе...мајмун е права ствар.

Кој ти вика? :icon_lol:
Јас лани дојдов у саботата и ни резервирано, ни претходно кажано најдов кај да преспијам. И не бев сам, четворица бевме :)

Кој ти вика? :icon_lol:
Јас лани дојдов у саботата и ни резервирано, ни претходно кажано најдов кај да преспијам. И не бев сам, четворица бевме :)
кога идеш?

лошко!!! 2celos ќе ги утнеш?
ај догодина. или на есен во ск сите!!!(y)

ut22.jpg

Со Господ напред :D

Тие што идат првпат на пиво фест, нека идат со воз, да видат како е. Тие што веќе го изеле....не си ја мачете душичката двапати.

Back
На врв Bottom