B
BrunoFresh
Гостин
е кај кој познаник ќе спијам во прилеп жити се? освен тебе никој друг прилепчанец не познавам...........
и од кај би се нашле тетки со сирење во воз?![]()
Јас сум од Прилеп

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
е кај кој познаник ќе спијам во прилеп жити се? освен тебе никој друг прилепчанец не познавам...........
па ај ќе ти идеме кај тебе тогаш... со спиењеЈас сум од Прилеп)
па ај ќе ти идеме кај тебе тогаш... со спиење![]()
ех сеа, не ја дупи мечката....ние посекако немаше да идеме али барем ти да се направеше добар, да го ебамИч да ти кажам не ми е проблем за вакви работи, али братучеди ќе ми идат . Резервирано е одамна![]()
Здраво да ве прашам дали некој има некој идено со воз на пивофест и како е. Јас бидејќи никад не иам идено со воз мислев дека купуваш карта и имаш седишта ама ми кажаа поинаку. Така да ако знаете колку гужва ќе има во возовите и како ќе е нека пише некој. Бидејќи не планирам да стојам од Скопје до Прилеп.
аман де 10 месеци однапред резервирале?за 50 тина денари разлика оди си со автобус не се заебавај со воз...
--- надополнето: 13 јули 2013 во 18:43 ---
Инаку за да спиете кај некој во Прилеп тешко дека би се нашло...
Кај мене е резервирано се однапред 10 месеци од роднини и пријатели...за пивофест се бара место каде да се спие барем 3 месеци порано инаку слабо дека ќе најдеш сега
аман де 10 месеци однапред резервирале?тоа значи од претходниот пивофест си имаат закажано кај тебе....
кога си иделе за дома, сигурно ти рекле да си знаеш ние и в година ќе ти дојдеме со спиење
п.с. што си ставил ваков ник бе?![]()
![]()
да се знае дека си од прилеп
![]()
ех сеа, не ја дупи мечката....ние посекако немаше да идеме али барем ти да се направеше добар, да го ебам![]()
Инаку за да спиете кај некој во Прилеп тешко дека би се нашло...
Кај мене е резервирано се однапред 10 месеци од роднини и пријатели...за пивофест се бара место каде да се спие барем 3 месеци порано инаку слабо дека ќе најдеш сега
кога идеш?Кој ти вика?
Јас лани дојдов у саботата и ни резервирано, ни претходно кажано најдов кај да преспијам. И не бев сам, четворица бевме![]()
кога идеш?