Со воз на пивофест.

• Креатор на темата Креатор на темата MarkoIvanov
  • Време на започнување Време на започнување
е кај кој познаник ќе спијам во прилеп жити се? освен тебе никој друг прилепчанец не познавам........... :D
и од кај би се нашле тетки со сирење во воз? :unsure:

Јас сум од Прилеп :))

лани видовме туркања, тепачки и скокање преку прозор, ако ти се исплати да јадиш лакта за да го гледаш бреговиќ и останатите
be my guest :)

Ич да ти кажам не ми е проблем за вакви работи, али братучеди ќе ми идат . Резервирано е одамна :D
ех сеа, не ја дупи мечката....ние посекако немаше да идеме али барем ти да се направеше добар, да го ебам :icon_lol:

Здраво да ве прашам дали некој има некој идено со воз на пивофест и како е. Јас бидејќи никад не иам идено со воз мислев дека купуваш карта и имаш седишта ама ми кажаа поинаку. Така да ако знаете колку гужва ќе има во возовите и како ќе е нека пише некој. Бидејќи не планирам да стојам од Скопје до Прилеп.

за 50 тина денари разлика оди си со автобус не се заебавај со воз...
--- надополнето: 13 јули 2013 во 18:43 ---
е кај кој познаник ќе спијам во прилеп жити се? освен тебе никој друг прилепчанец не познавам........... :D
и од кај би се нашле тетки со сирење во воз? :unsure:

Инаку за да спиете кај некој во Прилеп тешко дека би се нашло...
Кај мене е резервирано се однапред 10 месеци од роднини и пријатели...за пивофест се бара место каде да се спие барем 3 месеци порано инаку слабо дека ќе најдеш сега

за 50 тина денари разлика оди си со автобус не се заебавај со воз...
--- надополнето: 13 јули 2013 во 18:43 ---

Кај мене е резервирано се однапред 10 месеци од роднини и пријатели...за пивофест се бара место каде да се спие барем 3 месеци порано инаку слабо дека ќе најдеш сега
аман де 10 месеци однапред резервирале? :icon_mrgr: тоа значи од претходниот пивофест си имаат закажано кај тебе....
кога си иделе за дома, сигурно ти рекле да си знаеш ние и в година ќе ти дојдеме со спиење :свиркам:
п.с. што си ставил ваков ник бе? :pos: :pos: :pos: да се знае дека си од прилеп :icon_lol:

аман де 10 месеци однапред резервирале? :icon_mrgr: тоа значи од претходниот пивофест си имаат закажано кај тебе....
кога си иделе за дома, сигурно ти рекле да си знаеш ние и в година ќе ти дојдеме со спиење :свиркам:
п.с. што си ставил ваков ник бе? :pos: :pos: :pos: да се знае дека си од прилеп :icon_lol:

Не туку едните се од Швајцарија и планираат да се вратат на 15ти и до 25 ќе бидат кај мене дома...
А другите ми се колеги од факултет...
Шо му фали на ников бе...мајмун е права ствар.

Кој ти вика? :icon_lol:
Јас лани дојдов у саботата и ни резервирано, ни претходно кажано најдов кај да преспијам. И не бев сам, четворица бевме :)

Кој ти вика? :icon_lol:
Јас лани дојдов у саботата и ни резервирано, ни претходно кажано најдов кај да преспијам. И не бев сам, четворица бевме :)
кога идеш?

лошко!!! 2celos ќе ги утнеш?
ај догодина. или на есен во ск сите!!!(y)

ut22.jpg

Со Господ напред :D

Тие што идат првпат на пиво фест, нека идат со воз, да видат како е. Тие што веќе го изеле....не си ја мачете душичката двапати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom