Со воз до Кочани!

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Дами и господа запознајте се со КОЧАНСКИОТ ВОЗ!

Пред недела и нешто возот за Кочани е пуштен и се движи на таа релација. Еве го и официјалниот флаер за КОЧАНСКИОТ ВОЗ. :pos:

kocani.jpg

Само да не е, "вози возот од Кочани, носи деца помочани"

Или како и да беше таа песничката.

:)

Уште еднаш МЖ излезе во наш пресрет и пуштија срце тоест воз до Кочани. Ќе има многу ориз и сутлијач-ајде кајганџии навалетеееее.

Неее...викам јас овој Водка не е нормален...:)

А преку битола ќе одиме пошто јас сум за до Богломиа :pos2::pos2::pos2::pos2:

Super. Odsekogas sakav da odam vo Kocani. So VOZ :pos:

Ма ми укинуваат битолски возови, за да пуштат линија до Кочани. Али ако нека се радуваат кочанчани/ки. :wink:

За сите заинтересирани првиот воз утре за кочани тргнува во 7:00 сабајлечки од скопската железничка станица. Во воз ќе се служи ладен сутлјиач со какао за готвење и густи сок од малина.

:pos::pos::pos:

Јес, водка резервирај ми едно купе одма! :pos:

Јас и уште 5 женски доаѓаме :pipi:

За сите заинтересирани првиот воз утре за кочани тргнува во 7:00 сабајлечки од скопската железничка станица. Во воз ќе се служи ладен сутлјиач со какао за готвење и густи сок од малина.

А ти од кочани ли си ...и колку е карта ?

Lele samo sto jadev sutlijac ke ima i za mene ako sum jadel :pos:

А ти од кочани ли си ...и колку е карта ?
Не бе ја и брн84 имаме бизниси у кочанско. Извезуеме ориз за Кина. На прадедому комшивака е па сваска нејзина од втора братучедка на блдзката што паќа трета золва на зетот му е нешто на прапрадедому на брн...така да он има потекло од кочанско:pos:.

А ја го имам Тончи таму.

Ма ми укинуваат битолски возови, за да пуштат линија до Кочани. Али ако нека се радуваат кочанчани/ки. :wink:

И тогаш градоначалникот на Кочани им се обрати на своите сограѓани:
Драги кочанчани, кочанки и сите мали кочанчиња......

Не бе ја и брн84 имаме бизниси у кочанско. Извезуеме ориз за Кина. На прадедому комшивака е па сваска нејзина од втора братучедка на блдзката што паќа трета золва на зетот му е нешто на прапрадедому на брн...така да он има потекло од кочанско:pos:.

А ја го имам Тончи таму.

aHAHAHAHAHAHH водка пеер ти си луддд н1 ахахаха :pos2: :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom