Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
ANTONIJA MISURA
7AntonijaMisura-wc-news_crop_650.jpg

стара кока добра јуха, како кажу наши северни суседи :vozbud::drk:
pamela_anderson_wallpaper-29350.jpg

Со странскиве Меган Фокс, а нашиве, не да се фалам ама сум имал со 2 ама тоа нека остане во тајност ;)

Не, не не! Доста е, да ја имам дома до мене, да се радувам на нејзината убавина гледајќи ја. Доволно е само да помислам на нешто "скокотливо".. :X3:

33368-charming-sadhna-in-sapna-babul-ka-bidaai.jpg

sadhna-rajvansh%2B%25285%2529.jpg

Типов ми е симпатија и object of affection уште од времето кога играше во Baywatch :D. Уште не бев влезен ни во тинејџерски води тогаш, се сеќавам дека барав начини да набавам постери од него и да ги исполепам во соба :P . Не се смениле мноу работи оф тогаш, освен што посексипилен е како што повеќе старее :D.

jason-momoa-devils-double-04.jpg

jason-momoa-conan-the-barbarian-photo-call-in-madrid-jason-momoa-1311407561.jpg

Jason-Momoa-height.jpg

untitled-66.jpg

jason-momoa-conan-premiere-photo-1255623962.jpg

Типов ми е симпатија и object of affection уште од времето кога играше во Baywatch :D. Уште не бев влезен ни во тинејџерски води тогаш, се сеќавам дека барав начини да набавам постери од него и да ги исполепам во соба :P . Не се смениле мноу работи оф тогаш, освен што посексипилен е како што повеќе старее :D.

(y)
Шкорпион, уште една потврда дека имаме исти вкус за мажи :love::love:

tumblr_ll0998U2ku1qgc6fao1_500.jpg

Drogo_1x01.jpg

^Ко ѓавол е.

I guess that's part of the attraction :P

Сите го прават ѓаволот монструозен. Забораваат дека некогаш и тој бил ангел, и заводлив покрај тоа :D.

Јас па мислев тепан е,он да ти ја бричел веѓата.Толку тинејџерски од негова страна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom