Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Уффф многу се бе со кој би сакал... па Кристина Агилера ја знаете немора слика (ауу која груда ја има таа за секс! :)) После тоа една тура со Шакира (таа има гз за доги стајл е ТОП! :)), и на крај некоја помлада ама многу ми е убава типката, Emma Watson (Hermione од Harry Potter) :)

Уффф многу се бе со кој би сакал... па Кристина Агилера ја знаете немора слика (ауу која груда ја има таа за секс! :)) После тоа една тура со Шакира (таа има гз за доги стајл е ТОП! :)), и на крај некоја помлада ама многу ми е убава типката, Emma Watson (Hermione од Harry Potter) :)

Еве ти ја Eма Вотсон , и јас ја сакам :vozbud:

3174455708_2fc97a5ced_o.jpg

Моника Белучи
Monica-Bellucci-4294-1.jpg

Мила Јовович
Milla-Jovovich_1.png

Кетрин Зета Џонс
zeta-jones_catherine.jpg

...
Еј последнава забораив и ја да ја клаам у листа :) И првата ми е супер (Белучи) ама малце ми е старка сеа има и боље опции помлади х) :)

ne bi plesal ni edna od poznatite, a inace istoto sto go imaat ovie so se palite gaz,cicki i drugo imaat i site obicni devojki

ne bi plesal ni edna od poznatite, a inace istoto sto go imaat ovie so se palite gaz,cicki i drugo imaat i site obicni devojki
Коментиравме од познатите иначе знаеме дека имаат :) Па многу е боље секс со некоја шо ја сакаш него со овие :) Ама со овие бар ќе се фалиш х)

Еииии.. сеа. Поинакво узбуџење е со славна личност, не зезај.
Вака, јас стварно неам појма, која би ја... ама Дебарлиева јако ме "узбуџује":pos:

Кармен Електра и Андријана Лима како и Хајди Клум-златна тројка

Со Николина Пишек се разбира дека да...
nikolinaGP22.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom