- Член од
- 20 април 2023
- Мислења
- 988
- Поени од реакции
- 2.430
sfati deka e dete i ti se ukluchija tatkovskite instinktiОдлично се додека не пуштив звук

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sfati deka e dete i ti se ukluchija tatkovskite instinktiОдлично се додека не пуштив звук
Мија Стерјовска. По презимево да не те попали уште повеќе?![]()
DDS Building on Instagram: "Секој заслужува мирен сон во мирна и тивка средина , Ова е правиот избор за нови почетоци! Лоцирани во населба Маџари, на ул.Благоја Стефковски 114а Дојдете и уверете се во придобивките кои ги нуди овој Комплекс. Конт
357 likes, 18 comments - dobredojdedoma on June 3, 2024: "Секој заслужува мирен сон во мирна и тивка средина , Ова е правиот избор за нови почетоци! Лоцирани во населба Маџари, на ул.Благоја Стефковски 114а Дојдете и уверете се во придобивките кои ги нуди овој Комплекс. Контактирајте нѐ на...www.instagram.com
Еве ја
Хахахах може и егејка да е не се знаеМија Стерјовска. По презимево да не те попали уште повеќе?![]()
Ако е егејка, ќе му го земе и нема да му го пушти?Хахахах може и егејка да е не се знае![]()
Не знам јас ништо, најкултурно само ја спомнав ако чита нека знае дека сум фин дечкоАко е егејка, ќе му го земе и нема да му го пушти?![]()
Гром е малава, гарант гласала за Стевче![]()
Шо била некад ? Милфара ?Била некад.
Шо била некад ? Милфара ?
Ваљда и ја и ти ја памтиме од А1 тв кога имаше 30 год. Сега има 50 год. Секако дека тоа не е оправдување мене ми има нешто заводливо во изразот на лицето а телото далеку и е од запуштено. Повеќе и е слабо одржувано.Да. Сега е само бледа сенка на тоа како изгледаше. Убава девојка секако, ама ја стигнаа годините и тоа не неубав начин. Поготово во телото запуштено делува.