Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Јас би сакал да се запознаам со модераторот The Mummy :) Се разбира дека и сакам со некоја девојка да се запознаам :drk:

Ме фаќа амнезија у задње време но иам желба уште со двајца, едниот е пинкфлојдерот @Crazy diamond, а вториот е @Hank Мoody. Одамна ми се на листата но не знам дали и порано сум ги спомнал.

Мој чоек, ја би ракиичка ама без шопска, не мезам кога пијам ракија - ретко :)
Каква љубомора нема шанси освен ако не си Белучи хехе

Не сум Белучи, јас сум класа за неа. :D

Со водичка си ја голташ? А бе какви салати правам, не ми крши филм сега. Ај доста сме офф топик.

Битно за местово ја погодивте :D

Ја би со готвачкиве од натпревариве. Од мене мастравот, нивни рецептите :)

Со некоја која сака убав провод.. ја сум 17 за некој месец 18.. па под тоа може..иначе.. Со секој кој сака забави итн.. и нема некои големи предрасуди.

Битно за местово ја погодивте :D

Ја би со готвачкиве од натпревариве. Од мене мастравот, нивни рецептите :)
А ќе викнеш некое црнче да го зготви јадењето по рецептот на готвачките и од твојот мастрав? :P

ahah па мора едно и во мкд... иначе ништо лошо нема во тоа.. само пријателство ништо повеќе.. женско-ако несака.. машко-не сум геј....

Ајде која сака нови познанства до 17,18г нека пише :)

Девојчиња до 17-18 години навалете. Дечково слуша шабанско, и се обидува нешто да ќари на форум.

Идеална прилика.

Девојчиња до 17-18 години навалете. Дечково слуша шабанско, и се обидува нешто да ќари на форум.

Идеална прилика.
ХААХАХАХАХ!!!
Слушам се од македонско до "0арапско" и не само турбофолк секој стил освен рок,опери,метал... рок-така така ок си е: али од мене некад да се пушти таква песна тешко.
Првата што ќе се јави ќе и запеам па ако сака нека снима па на форум""
--- надополнето: 30 ноември 2013 во 18:47 ---
За првата која ќе се јави ќе и запеам нешто.. па на "форум" video
--- надополнето: 30 ноември 2013 во 18:54 ---
Баталето што се зафркавам со Ставро. Ако сака некоја нека пише.. че оиме пополека без брзање :свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom