Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Одамна немам пишано во темава дека слабо луѓе што сакам да ги запознаам, изгледа дека не сум толку во тек со форумов последниве 1-2 години. Ама голем впечаток ми остави АнаМеркјури и би ми било чест да ја запознаам. :)

И јас би сакала да те запознаам :smir:

Значи со сите што ги имам за пријатели..36 - Avoid The Void, CafeDelMar, confusi0n, coolzrock, D a R k O, DJ-93'Slaughter, DONEV, DraganIli, elena. , goran16ta, I love walle, iggo_s, IOsonoINTERISTA, Isak Keyten (status quo), JOE, Joker!=), LordDragonII, Manga, marko1996, Martin_GSM (alo bre komsija), new_yorker, NikolaRjK, Riki_AMG///, Scream' , Streight, The Koksi, wot, Вокерка, Вондерфул, Детелина, Дмт, Пиповски, Комита Ултрас, Копиљ, Тинуле, Шмики, ~Redhead~ ..
мислам дека се сите !?! ако пропуштив некого ќе додадам при следната ситуација...:smir:

Update

Metalhammer
la loca
wot
iosono
Psyside
rocknrolaa

Пројавувам желба за запознавање после доооолго време:)
Онака, што ми се интересни и што почесто ги читам ми се Рубинред и HITCH, некад се пронаоѓам во нивните постови во Драга Кајгана:)

Пројавувам желба за запознавање после доооолго време:)
Онака, што ми се интересни и што почесто ги читам ми се Рубинред и HITCH, некад се пронаоѓам во нивните постови во Драга Кајгана:)

Ваљда оти редовно без промашај секој ден ги читаш на таа тема :icon_lol:

он
Сакам со нудл ама она несака :(

Ваљда оти редовно без промашај секој ден ги читаш на таа тема :icon_lol:

он
Сакам со нудл ама она несака :(

Боже, фанови сум имала! :icon_lol: Навистина треба да го послушам твојот совет и да ја батала Драга Кајгана на некое време... Тоа ќе ми биде најпаметно! :pos:

Јас сакам Буцко да го запознаам, само тој употребува повеќе сиви ѕверови од мене. :helou:

Боже, фанови сум имала! :icon_lol: Навистина треба да го послушам твојот совет и да ја батала Драга Кајгана на некое време... Тоа ќе ми биде најпаметно! :pos:

Јас сакам Буцко да го запознаам, само тој употребува повеќе сиви ѕверови од мене. :helou:

Гледаш што ти е космичка случајност кликам на темава и одма сака некој да се запознае со мене....

Ајде можи.....

Кај е Unique Girl бе?!
Требаше кафе да праиме одавно -.-
Фали на форумов.
Како и Aurora~Borealis.
Како и Ханзо.
Како и smartass.
Како и еден куп други членови што си ги испобришаа профилите или веќе не се активни -.-
Сељаци сте сите.

он: Си иам пишано на темава одамна. Многу ги има. :smir:

Со сите Охриѓани, б б б б биланези и интераши посебно со Бенеамата за да го частам пиво зш ме насамари и ќе носам аватар од интер целааааааа година.....другата.:ija:

А бе сака некој/а да се запознае со мене? Сериозен сум единствен услов е домаќин да бидам, затоа што не можам во Скопје ме гуши. Мислам немам ништо лично против градот или луѓето што живеат или што одлучиле да живеат таму ако се заебавам ова она....

Не се само обични зборови така напишани или колку да се има мислење на темава сериозен сум.

А бе сака некој/а да се запознае со мене? Сериозен сум единствен услов е домаќин да бидам, затоа што не можам во Скопје ме гуши. Мислам немам ништо лично против градот или луѓето што живеат или што одлучиле да живеат таму ако се заебавам ова она....

Не се само обични зборови така напишани или колку да се има мислење на темава сериозен сум.

Јас бе буци,јас сакам да те запознаам :)

Ќе не примиш пола форум кај тебе? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom