Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Со Дип Прпл и сеа со Параоник,многу симпа на слики ми се виде:baeh:

Абе море...кај беше вчера во ритокс на дрмање :icon_lol: ај биќе, биќе поштованка :wink:

btw сакам да се запознаам со Kizo Лудиот Човек :icon_lol: риспект!

Aх брат, не беф у државава...Беф у Србија..и не ти кажувам шо слушав 3 саати у "дискотека"..:kesa:

Edit: Со параноик сакам да се запознам о_0"?

Tи ме сакаш мене, а јас тебе? (:

Ја се сакам себе, а тебе?

Ги имам спомнато претходно:
Сите охриѓани што не ги знам,
Сајтлер,
Fabulous_178,
Ред Девил,
Viktoranius,
Nightwalker.

Со овие луѓе ја затворам листата на личности со кои сакам да се запознаам. Ако сум заборавила некој, гајле ми е.

Не сум пишал одамна овде. Сакам со Фантом и Ред Девил да се упознаем (=

ПараноиК, ќе ми биде мило!

Со Шорти, да изиграме баскет еден на еден :P

Со членов над мене
Ред Девил-се спремаме цела година да се запознаеме
Viktoranius-и него исто(јбг пер не идам неделава во Струмица)
Pio-Pzs-треба и со него, ај пер загреан си ми за на утакмица следно дерби идеме заедно
Сајтлер-и со него сакам...
VeS, *bawbiie*, и Емкаа-ај ако дојдам летово кај вас тогаш...ама изглеа тешко...
има уште некои ама ги забораив...

И ја сакам со типчето над мене шо има страшно тиње ник и страшно kewl потпис..GSE!
Онтопик: Би сакал со отровната маријана да се запознаам о_0"

Мхм,и ја исто.
Некст тајм у Скопје валјда.:):)

Некст Тајм отидоа во Москва иначе.
Него со тебе сакам да се запознаам. Интересен човек изгледаш.

Ја се сакам себе, а тебе?

Ги имам спомнато претходно:
Сите охриѓани што не ги знам,
Сајтлер,
Fabulous_178,
Ред Девил,
Viktoranius,
Nightwalker.

Со овие луѓе ја затворам листата на личности со кои сакам да се запознаам. Ако сум заборавила некој, гајле ми е.

Се надевам во брза прилика... А засега, тие што сум сакал да ги запознаам со исклучок на Параноиков, сум ги запознал, некои 20-тина личности... За во иднина, здравје, нови познанства од форумов.=)

Можам да кажам дека со РЕД ДЕВИЛ и да ми дадат 1000000000000000 милиони не би се запознал а со другите членови со задоволство би се запознал.Со такви идиоти како него клошари не се запознавам.

Со Даниела-Д 17.Ми изгледа како добра и паметна девојка..сигурно ќе имаме многу теми за муабет.

Со сите кои пишуваат во темата Еминем,кога слушаат толку добар рап,сигурно се супер!Се зае која ќе ни биде глава тема:)

И со сите што ги имам напишано порано..:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom