Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Со G e G o. :)

@MoonWhisper
Друже помалце кажувај за други какви се и што да праат ке сменат мислење за тебе.:smir:

Ајде и јас да се исповедам. Одамна не сум читал на темава, па незнам кој ме напишал, а и неверувам дека ме пишале де :)
Значи: бебуш. кит-катче, маца_мк, параноик, џену грл, маweчко, маца_кака, апокалипто, џимеј, аце_елемеНт, шорти, мац))...толку сега за сега.

Секако бате. Очекувам што побрзо:smir:

Со членот над мене. И да додадам.
Fabillous 178 (она во ало ало не се важи), Silen, Tender Girl, Fantom_oh, Apocalypto (мора да ги разглобиме мистериите на пирамидите во Гиза и Теотикуакан)

Би сакала да ги запознаам моите пријатели од форумов за кои веке имам направено своја слика и баш ме интересира дали и во стварност е така . Инаку јас со год. сум многу постара и мислам не ми личи да дојдам на вашите собиранки . Но зошто и не, не морам да седам многу, доволно да се запознаам со тие што сакам.Така да очекувајте ме на некоја собиранка се надевам нема да се уплашите од мене.

Море Саладине... се запознавме бе :pos: ама јас не седев на едно место шетав по тоа кафичот :)

Off топик: да, но што муабет сврзавме бе... Останаа пирамидите само до темел... Ќе ги изградиме кај и да е, египјаните ги граделе 20 години:pos:
On топик: Братот.

Мислам дека досега не сум го спомнала, G e G o е најнов на листата.

Корун и Апокалипто најново:)
Овој вториов плачи за ќотек:star:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom