Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Од ко легнав да спијам ми текнаа уште:
Егзотик,Росоње Стефан,Виктор мак,Викторијанус.Луси лу,Срцуфка,Псај,Член 7,Серпико,Кирца.бебуш,Шорти...и уште со мноогу,ама не ми теквет сите во моментов :pipi:

еххх дури сега приметив дека си ме пишала :)
епа и ја сакам да се запознаам со тебе :)

да ги додадам и Егзотик и ај и аце елемент пошо ми излгеа дека е клабер :)

и сите останати :) ЛОЛ

еххх дури сега приметив дека си ме пишала :)
епа и ја сакам да се запознаам со тебе :)

да ги додадам и Егзотик и ај и аце елемент пошо ми излгеа дека е клабер :)

и сите останати :) ЛОЛ
Ај ја ке се приклучам тука.:)
Пошо сакам со тебе да се запознаам бе да видам шо чудо си.:)

Со Егзотик , во следна прилика !!:)
На концертот посветен на Тоше се промашивме за 5 минути :):vozbud:

Искрено самак да запознаам некоја згодна масерка за да не лупам пари у салониние...ќе се здружиме, ќе ја частам пиво и то.
Ај плис, некоја масрека....прити плис.

абе и BliND не го спомнав. сега го читав реметот на одмазни4ка и човеку мора да ти кажам дека не си здрав (у позитивна смисла). наредна прилика мора да се упознаеме :)

Еј да, вчера не ми ја праќаше пораката. Или можеби бев саботиран*, ама не, вчера т.е. веќе завчера не беше сабота, него вторник. :icon_cool

Со Зоран Заев.
Јас сакам со човечево што го цитирам, после со Крејзи Појол, доташите Годхејтасол, Потејто, Фликс и Ајсшутер. Најнови овие и останати со кои сакам и веќе си знаат.

So Unholy ,bidejki se deklarira kako premnogu kompetenten da im konfrontira na moite stavovi ,bas me interesira kako bi izgledalo toa.

aj и моите желби да си ги искажам
прво сакам да се запознам со Фантом(со кој не успеав понеделникот), Serpico,Јован, џимеј, болиглава(и сите останати од охрид)
Маца_мк, Маца_кака, Crazy in love, Red Devil, Devil King,^^^магде^^^,Срцуфка, ^Exotic^, Mawecko,Кирца, Тамарче, Agora, Параноик...
:pipi:
п.с. има уште многу ама неможам да се сетам...

aj и моите желби да си ги искажам
прво сакам да се запознам со Фантом(со кој не успеав понеделникот), Serpico,Јован, џимеј, болиглава(и сите останати од охрид)
Маца_мк, Маца_кака, Crazy in love, Red Devil, Devil King,^^^магде^^^,Срцуфка, ^Exotic^, Mawecko,Кирца, Тамарче, Agora, Параноик...
:pipi:
п.с. има уште многу ама неможам да се сетам...
Обострана желба:helou:

Едит: Сакам да се запознам со членот над мене Alien sr.
Мислам дека не го имам спомнато друг пат!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom