Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Јас сакам со Џену да се запознаам, сигурно е расипана како мене, кога во Струмица? :)

eдит: a и иста стока имаме на аватар :)

Крејзи, Бебуш и сви остали на мојата листа, 5 дена ме делат од Скопјето, не си планирајте ништо! :vozbud::vozbud:
Се гледаме, здравје .. :helou:

Јас сакам да се запознаам со СИТЕ Битолчанки, бидејќи не знам ниедна во живо. По можност Тамара да не носи ладно или топло оружје со неа :)

A зошто би носела ладно или топло оружје, зошто? :)

ја сакам со повекето од вас да се запознаам бидејки никого ама бас никого не познавам на форумот

Да си ја пишам и ја листата...

Влатко_Русин
Саладин
Земзела
Апокалипто
Дивајн
Мац))
Сите од Јувентус фан клубот
Димитар
Авоид д Воид
иваа
Тамарче
Лост Ејнџл
итар пејо
Маwечко
Батерфлај
Сите струмичани/ки
...

Има уште, ќе ги допишам у друга прилика

Со DimceY многу интересен ми се гледа па сега не знам се надевам дека убаво гледам:pipi:

убаво гледаш :vozbud: на собиранката се гледаме или ресен евенутално:helou:

инаку јас сакам да се запознаам со:

БејбиГрл :vozbud:

BadGirl :vozbud: (чекај ме Струмица :je:)

maca_kaka':vozbud:(сите сакаат со неа да се запознаат и јас исто така ама слушнав срамежлива била многу :pos:)

Butterfly:vozbud:

ах како го забораив пашето од битола значи сакам со ~*Tамарче*~ да се запознаам некогаш и некаде :vozbud:

Би ми било чест да се запознаам со некој од форумов, бидејќи тука сум подолго време и редно е со некој да запознаам од тука (можеби некој знам). После и да сакате, јас ќе бидам во шкпло и немам да имам време за седење пред форумот, а камоли да се запознавам. Барем скопјаништава да ги запознаам....

сакам да се запознаам со некои од источна македонија бидејки ми се соседи

осмиот на табуретка
А ти прв и единствн на мојата листа "Желби за упознавање".

Знам, знам, поласкан си што воопшто покажувам интерес за тебе, плачеш од среќа, се тресеш од возбуда и све тоа...но, не бој се чедо, и Ада е само човек (иако на прв поглед делува како над-човек, да не речам полу-бог):pipi:

АДА Е ЧОВЕК ?!?!?
Јас мислев девојка си !

АДА покрај тоа што е човек, башка е и женски род да не речам жена (женско) :)

Што те буни? :helou:

Инаку и јаc би сакал да ја/те упознаам АДА :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom