Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

со многу,ама посебно со ДИВАЈН,КРЕЈЗИ ИН ЛОВЕ,ТОЧКЕСТ,МАЛЕЧКОТО,ЛАВАНДА,ПРИНЦЕЗ,КОРУН,АЈСШУТЕР,А И ЕДНО ДЕТЕ СЛАТКО,МАЛО,А МНОГУ ПАМЕТНО-СТАТУС КВО и мнооогу други ама не ми текнуваат во моментов!!!!!!!ВЕ САКА БЕЛЛА

Хм..
Моментално со MaRyJaNe-poison , `EsCaPe` , Bloody-Dolly , Apokalipto по незнам кој пат и др....:pipi:

едитирано од модератор: обострани желби и непотребни цитати

П.С. Фантом...:zlo:
( :back: )

Maweчко,Mlad_Man,wot,Ред Девил,Миланез,maca_kaka,ZeroStyle,Димитар,Џену Грл,Апокалипто,Кискино не ми текнуваат други ако ми текне ке ги допишам :smir:

-Mlad_man
-HCL
-TheBestTipster
-Maweчко
-Chombe United
-BlinD
-Apokalipto
-By Me
-Misirkov
-Станоја
-Трн Во ОкО
-Џени Грл
и сите други посебно наваивачите на Манчестер Јунајтед

TheBestTipster,Наташа,Лејди Сатори,Unholy,Викторгг...и ако се сетам на уште некој ќе пишам...

Со HCL.

Ама ако ме цитира дека ќе му биде задоволство/ќе биде/и он сака/мило ќе му биде/едвај чека/и јас сум му на список,било кое од овие,не сакам тогаш :)

Хм..
Моментално со MaRyJaNe-poison , `EsCaPe` , Bloody-Dolly , Apokalipto по незнам кој пат и др....:pipi:
Blind навали навака запознавање не ти бега :) осеќам убава дискусија
Maweчко,Mlad_Man,wot,Ред Девил,Миланез,maca_kaka,ZeroStyle,Димитар,Џену Грл,Апокалипто,Кискино не ми текнуваат други ако ми текне ке ги допишам :smir:
Ајсшутеру ќе ми биде мило да те запознаам, само немој да си спомнал игри... и вака досаднo ми стана и тоа :)
-Mlad_man
-HCL
-TheBestTipster
-Maweчко
-Chombe United
-BlinD
-Apokalipto
-By Me
-Misirkov
-Станоја
-Трн Во ОкО
-Џени Грл
Stolica со мене ти иде дупло хаха и манчестер ни е тука :)

Инаку јас сакам да се запознаам со Vone, Чекич, HCL, ZeroStyle, The goddes, и Lavanda (бејб) :)

-Mlad_man
-HCL
-TheBestTipster
-Maweчко
-Chombe United
-BlinD
-Apokalipto
-By Me
-Misirkov
-Станоја
-Трн Во ОкО
-Џени Грл
Желбата е обострана.

Јас на најновата листа би го додал Мац )), се надеван наредната недела во Охрид ќе се видиме!

Заборавив да ги спомнам borCE** и Болиглава :)

Сос членот над мене :)
Обострано.

Ај да напрам и јас една листа да не изгледам ко спамер.
Tonchie
Mawечко
Serpico
Emma
Fortune
-={K-O-R-U-N}=-
Sephiroth
Крејзи Појол

...и со другите(со исклучоци) што би сакале да се запознаат со мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom