Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Па ја те глеам на секој протест.:)
Ама само до далеку си ја гледал?
па сеа види... Она е Марија... тоа сум сигурна дека знаеш... ако си ја гледал на секој протест...
и башка бате само оддалеку гледање ... она је лутка са насловвне...:)

значи Леандра и Апокалипто...

Со Кискино,ако добро сум прочитала :pipi:

Со членов над мене.
By the way, how's that analysis coming up? :)

само со росоњерка и the vampire

А да основаме KC фан клуб? (Joве е прв на листата :pos2:)

Еве, и со Јове сакам да се запознаам :)

Еве leandra јас те викам на кафе :3: .

Инаку јас сакам да се запознаам со leandra, со Crazy in Love, Викторгг, Rossonerka, Акаша, сите што ми се на мсн ...и мн др.
Не ми замерајте не можам сите да ве спомнам многу сте :smir:

Еве leandra јас те викам на кафе :3: .

Ако си во близина на Соборна,веднаш ја договараме за саат уште денес.Ако не,пиши на пп кога ќе си слободна.Само да напоменам паузата ми е пола саат,после 5 сум слободна и во моментов додека пишувам почнаа да ме замараат:retard
Кафе Дел Мар јас напротив сакам да се дружам со луѓе што несакаат да ме дружат:)Се шалам,кога ќе посакаш ќе се видиме.

со влат4е и шваба од КА - ЦЕ :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: и во мексико да живеат ке одам до таму ...

Абе ние така побајаги луѓе сме у близина на соборна. А да напраиме една соборна-собиранка.:cug::vozbud::pos2:

Најси ајдија:) мене блиску ми е баш и детално запознавање со Леандра.

And I almost forgot the update... Fluffy (ако некогаш те донесе пат во Македонија), Lady, Ashley (се запознавме ама на кратко)

не би одвоил никого посебно сите сте ми исто блиски така со сите би се запознал и би се дружел а за кафе муабет не ми прави никаков проблем со никого само во слободно време

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom