Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

... + mari4eto :smir:

Јас сакам со мари4ето,да видам дали има влакна на градите дури и како машките,да видиме дали е пичка во душа:pos2::pos2::pos2:

Со сите.
Може да се направи една собиранка и така ќе се запознаеме. Вака само празни муабети. :smir:

Јас сакам да се запознаам со сите редовни постирачи на политика и вести , особено ABC,Solid,TRNOT , Zevsus, Coнcrete,Saladin , Crazy in love....и буквално сите остали.
После со сите мераклии на фудбалот поготово навивачи на Ливерпул.

А вака одделно- Со Серпико и Мистичен мислам дека би ми одел муабетот,
Апокалипто- кога и да идеш у Скопје, бујрум на кафе
Император- мноооогу реални и прогресивни сваќања
Rossonerka- за да ја зезам за Милан, и да видам како е со женско да праиш муабет за фудбал
ANA_mercury- за да си праиме муабет за Квин и Нашиот идол фреди
Butterfly , Mrafce-за да довршиме муабетот за факултетите

па ако има прилика со Луда во љубовта :smir: :smir:

haha,pa i ja bi sakal da se zapoznam so barem eden clen od forumov,a najmnogu bi sakal so mari4eto:D:D

Росонерка, КафеДелМар и Квендолин.:)

Јас сакам да се запознаам со сите редовни постирачи на политика и вести , особено ABC,Solid,TRNOT , Zevsus, Coнcrete,Saladin , Crazy in love....и буквално сите остали.
После со сите мераклии на фудбалот поготово навивачи на Ливерпул.

А вака одделно- Со Серпико и Мистичен мислам дека би ми одел муабетот,
Апокалипто- кога и да идеш у Скопје, бујрум на кафе
Император- мноооогу реални и прогресивни сваќања
Rossonerka- за да ја зезам за Милан, и да видам како е со женско да праиш муабет за фудбал
ANA_mercury- за да си праиме муабет за Квин и Нашиот идол фреди
Butterfly , Mrafce-за да довршиме муабетот за факултетите
Реков дека утнав некој. Ах да и Ana Mercury (Freddy Mercury fan - me too:))
И Razorblade kiss (иако се запознавме во собиранката во Велес, пак сакам детално запознавање (муабет) (ах на МСН де те има:), де те нема:()

Luka Peruzovic... allround Skopje kid... Пивце/коњак без Астра, а сине? Коа си за?

Со Викторгг.За малку те избегнав дента на протестот,ти се поздрави со Мрно ја бев до него.После ми кажа дека си бил ти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom