Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Покрај желбата да станам даскал со решение, најголема во животов ми е да се запознаам со Splendora, а мислам дека имам и предност спрема другите, оти сум најубав, и мој(а)та харизма зрачи. И значи. :love:

Екш`ли со „Природната“ се имаш упознато коа бевме во Ајриш на фудбал, девојката шо седеше до мене.

On, покрај тие по темите шо ги имам споменувано, со Dave, Supervisor и Splendora сакам.
хехех, супервизор го запознав вчера, и супер лик е (y), а сплендора, .... ееееее, како бре тоа не си ја запознал неа, а јас ДА? the girl rules!!!

Покрај желбата да станам даскал со решение, најголема во животов ми е да се запознаам со Splendora, а мислам дека имам и предност спрема другите, оти сум најубав, и мој(а)та харизма зрачи. И значи. :love:
Па викни ме на пиво бре, не туку се жали по форуми :icon_lol:
хехех, супервизор го запознав вчера, и супер лик е (y), а сплендора, .... ееееее, како бре тоа не си ја запознал неа, а јас ДА? the girl rules!!!
Се знаеме, малце се збуни Саладинчо :)

Па викни ме на пиво бре, не туку се жали по форуми :icon_lol:

Се знаеме, малце се збуни Саладинчо :)
па и јас викам така, маршалот ако ништо друго нели?
еј, изгледа се збуни ради промента на твојот ник, “принцезо......“:D

AnFem За да видам дали е и во живо така како сто е на форумов

AnFem За да видам дали е и во живо така како сто е на форумов

Ја би размислил уше еднаш дали би инстирал толку да се запознаам со питомото еклер4е.

Немилосрдна убавина, нескротлива генијалност, уште потврдокорна во ставовите.

Се плашам!

Со Forrest Gump и да му акнам една клоца :icon_lol:

Со Crazy in Love и со turvior и сo Sussaro (клаберу, да споделиме троа анегдота)

Со beneamata и Io Sono Interista - за да ја оформиме светската тројка од фашистичко-солдатескиот избор за најдобра екс-ју :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom