Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Најсериозно има ли некој за сериозна врска не се зезам
@Sladoledzija само ќе треба да се гледате навечер откако ќе заспијат неговите по дома. Ликот е сан сваке жене (и по неког мушкарца).

И уште еден предлог, Костич, дечко на место, домаќин со прст покажан.

@Sladoledzija само ќе треба да се гледате навечер откако ќе заспијат неговите по дома. Ликот е сан сваке жене (и по неког мушкарца).

И уште еден предлог, Костич, дечко на место, домаќин со прст покажан.
не ме препорачувај бе на 1526256263 јузер на Ставрогин или на Костич јеботе... умоболни ликови се тие ...

Најсериозно има ли некој за сериозна врска не се зезам
На почетокот ќе биде сериозна, ама со големи изгледи за брзо да стане несериозна, според машкиов материјал овде.

На почетокот ќе биде сериозна, ама со големи изгледи за брзо да стане несериозна, според машкиов материјал овде.
Она па да не е женско?
Акчли, што му фали на материјалот овде? Никој не ти побарал досега, тоа ли е проблемот?

Зашто мене ме потценуваш ?
Нели се договоривме да пиеме пиво у парк ?

Ја колку што пратам она ќе е задоволна и у некоја гаража да пиете...
Ете сама нека избере место. На нејзе оставам.
Само да не е многу рамно за да не не шиба промаја. Башка и бајаги залади деновиве.
ЈК :icon_mrgr:

Пушти душа бе дај си кафана. У парк крлежи ли ќе чистите после? Така еден романтичар ко тебе ја седна на ќебе кај мечката и ја пееше док стојим за шанком делимично пијан, а она фати лајмска од бувите.

Пушти душа бе дај си кафана. У парк крлежи ли ќе чистите после? Така еден романтичар ко тебе ја седна на ќебе кај мечката и ја пееше док стојим за шанком делимично пијан, а она фати лајмска од бувите.
Муабетот за парк она ми го почна. Не беше моја идеја иако ми се свиѓа.

Сака у парк да те лапне... Ама се мисли дали у „Жена парк" или у градски парк. Гарант знае и што ќе пие...

Сограѓани за тебе е излишен лин одсега на кајгана жената ќе ожа главен збор почнувајќи од мене а такви со ќебаи 5 и 1 пиво ги знаеме уште семки ти фалат
Автоматски споено мислење:

Ќе пиеш и тоа со цевка во минхен

Сака у парк да те лапне... Ама се мисли дали у „Жена парк" или у градски парк. Гарант знае и што ќе пие...
Овој врска нема ид животот форумот жи служи за лечење живци а да го видиш ин лајв трулежина

Нели приметуваш по разговорот пун црна енергија само зло ништо нормално човекот е отруен па сака да пренесува кпвид 30њ5 вп форумот бе хахаа

Пуши

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom