Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Нема проблем на наредна собиранка:)
Инаку јас сакам и со Ангелче, Тамарче,Батерфлај,Немирна,Риал Грл,Лејди Сатори,Слатка мала,Драма квин,Кики,Дивајн,со сите навивачи на Интер,Барса и Манчестер:) и има уште доста ама не ми текнува.

Зошто да не..:)Ќе биди, ќе биди:wink:

Да ја средам еднаш мојата поголемка листа од луѓето што не ги знам сеуште, се тука подолго време, не сум ги спомнала, а сакам да ги запознаам ...:pipi:

тамарче
...:umorno: :vozbud:

Чест би ми било да се запознам со тебе:smir:

emicka , iverson , maca kaka , maca mk , Red devil , rossonerka , s_K_i_T_n_I_k , Влатко Русин , jac , Синдикат , ~~~KASAP~~~ , kgn.Lucifer , DoN DjE|AtImUs , итар пејо , ~*ТамарЧе*~ ...

И јас исто така..:wink:

П.С. Ако неам кажано досеа, би сакала со Викторгг да се запознам.

дефинитивно со ***MEMORY*** одлична личност за да одиш на кафе и за муабет и се..

па што знам мислам дека Дивајн Фортуне Грл Сатори Точкест ма има полно нека не ми замерат другите молам

Со Влатколик и Јове Бт :helou:

so mnogu osobi od forumov....
so skaj dog da receme itn..

Нова листа :

Скулгрл
Bada Bing!
Janev
Maweчко
Serpico
Acid
Дивајн
Форчн
точкест (оф корс)
JeEny GirL
Necrophilia
deXterche
Јове_Бт
PSYtisfaction
vodkamixx
Гижо
FLiX
Мистичен
G@rfielD
pcjodamaster
Gebels
....and so on

Тамарче ми е нова на листата...
А иначе сите оние кои што прочитав сакаат да ме запознаат НОУ ПРОБЛЕМО само кажете кога:)

Тамарче ми е нова на листата...
А иначе сите оние кои што прочитав сакаат да ме запознаат НОУ ПРОБЛЕМО само кажете кога:)

:pos:
Баш сеа ќе пишев дека си ти новиот на листата..Да ТочкестоЧораповски Мен!!!:vozbud:
Исто така би сакала и со Мистичен да се запознам.

со мерлин менсон,со кој било да се запознам од форумов само да не се некој преценети фаци,со кренат нос

Со Crazy in Love
mary_jane
vlatkolik
викторгг
дивајн
~ТамарЧе~
Јове Бт
и ако некого заборавив ќе ја проширам листата :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom