Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Шведо тебе те чекам на збиранка да дојдеш макар и изненадно. За другите веќе сум изгубил надеж.

најново со сите коцкари од нашата група

ам јас се знам со џимеј... :nesum:
немат врска... сакам пак да се запознам зш ко го запознав немаше нишчо од горенаведеното :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Е со оваа сакам да се запознам уше пред 100 години, ама нема, ај може со тони ќе се запознае па тони ќе ја снима со тел, па ќе ми ја покаже ...

Едитирано од модератор: Среден е цитатот.

Untak 18 сакам да го запознаам да видам сто е кич, а што не да ми подобјасни малку

[zEUs];1674031 напиша:
Со некоја што изгледа вака: ,,долги нозе , големи гради , добро обликуван задник и плавуша по можност и да биде на возраст од 14 до 18,, ако се пронајде некоја нека пише !!!
ова не е агенција скршени срца:)

он топик:
одамна сакам да се запознаам со Лаванда, Avoid the void, the Goddess, Тамарче,Potato, G@rfield, Nightwalker(добри љубовни постови пишува), Миланез и..не знам, го изгубив списокот(имав порано ливче жими се:kesa:)
на собиранка ќе ми текне кои се другите и ќе се запознаам :pipi:

Nightwalker(добри љубовни постови пишува)

Хаха, фала, фала, ќе биде викендов, а јас сакам да се запознаам со сите учесници на Фан Клуб: Интер :), како и со некои девојки, пред се мое годиште или +1/-1 (нормално, не е оваа стриктна граница:)), со кои може да се направи асолен разговор, да те ислушаат и да ти дадат реален совет било да е тоа пофалба или критика, зошто веќе преку глава ми е од лицемерие...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom