Со кого ви е најслатко кафето?

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Првото сам по можност дека и не сум многу за муабет во тие моменти..а другите 3-4 не ми е битно со било кој ги пијам

најслатко ми е со егејот, јас и тоа и никој друг

секое лето, неодолив мирис на уринско макијато помешан со оној на морето..јас му се смешкам тоа ми се смешка..први другари за на кафе

во позадина бранови удираат на песокта...

Najslatko mi e kafeto koga sum sama, si sedam na kompjuter, si cepkam na net i si uzivam ... bas taka si se relaksiram ...:pipi:

Ne mi e slatko nikad.. Bez seker pijam :pos2:

Можеби порано повеќе сакав да пијам кафе во друштво..сега уживам кога пијам кафе сама.:pipi:

mene najstako mi e kafeto so bratucetkami rossonerka...inaku si imame ritual da pieme kafe sekoja nedela i da si kazeme se so ni se desilo vo tekot na nedelata...normalno toa go zborime za vreme na reklami deka gledame serii vo nedela na a1 i si smrckame od kafeto....rossonerka vo nedela kaj mene na kafe vazi

со другарките особено кога ке паднат некои добри смешки

Кафе ретко пијам, а најголем ќеиф ми прави кога читам некој дневен весник и пијам кафе, незнам зашо ама ептен ми прави ќеиф, а така поубаво се чуствувам кога го пијам со другари и другарки со кои сум поблизок.

Обично слатко ми е да го пијам пред компјутер сам , ама најслатко ми е во сабота наутро , со госпожата ко ќе станема од спиење :nesvest:

Се помалку луге за квалитетен кафе муабет (зборувам од искуство:)), така да самотничкото кафе и мене во последно време ми е омилено.

Еден од моментите во кој сакам да уживам сам, е пиењето кафе. Тогаш баш уживам и се опуштам. Ако го пијам со некој друг, правиме муабет и воопшто не осеќам дека сум пиел кафе.

Кога сум избегал од некој час у тек школска год нели најслатко ми е па со кој и да го пијам

Најубаво ми е со најдобрите другарки,муабети и кафенце,топ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom