Со кого ви е најслатко кафето?

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Najnormalno deka so drustvo,ama ne mi preci da si pijam kafe i sama.

Најслатко ми е кафето со пола кило шеќер :)

Добро кафе и моите драги пријатели,совршена комбинација :)

...

Дефинитвно најубаво ми е да пијам кафе со Тамара, една од моите најдобри другарки.:kafe:

Јас не пијам кафе веќе три години.Луѓево ми се чудат ама сега веќе ни мирисот не му го поднесувам.Зашто ..којзнае

хммм кафето најслатко ми е со секој што пие кафе со мене и ми праи муабет

Утринското го пијам сама,ама со никој несакам да зборувам на тој ритуал,со две цигари и една чаша сок мх мх во тишина.А другите две-три-четири со било кој само да е пријатен муабетот и кафето да е убаво.

Abe najbolje e sam da si go pies da ne ti dosaga nikoj i sam da si go sfaris

Ako veke nemozam prvoto kafe vo denot da go ispijam so licnosta so koja sakam, togas prvoto preferiram sam da go isturam v grlo. Narednite kafinja poslednive denovi gi pijam so kolegite na rabota, no ne e toa toa...:nesum:

Најубаво кафе ми е тоа кога сум прва смена а сестра ми треба да иде на факс па ми сварила кафе, ме буди нежно а јас отварам очи палам цигара па го пијам со неа и уз тоа некој шкарт муабет неповрзан ЗАКОН е, и после тоа она миењето едно друго зашто кафе одма после миени заби е прилично гадно

hmm mirisot na dobro utrinsko kafe uste pospan celiot go pijam so bilo kogo :) koj ima vo momentot da mi pravi drustvo moze i sam ne mi prestavuva problem edinstveniot problem e da go napravi nekoj :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom