Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Пишувам цел пост само за една личност.

томи девил
:wub:

Каснам ама опростено ќе ми е(валјда)
pokerface - фино девојче, никој не и веруваше дека е толку мала:)))
tomi devil
инкогнито - добра смисла за хумор:)
Iskra - си го имаме муабетот, едвај чекам наредно видување:)

И тоа е тоа..:)

Metalhammer-ot многу фенси запознавање ми титнува со колата вели Ада? (е како ми се најде никнејмот) јас сум тој и тој, но претходно си пишевме на фејзбук и отприлика се знаевме но не и официјално, и одма ми најде маана малце пониска сум била од што си замислувал :):) (мојте 12+ цм ми останаа дома, во орманот) за жал :):)

Tonchieee случајно да не се пофалеше дека иде за Кочани слабо дека ќе се запознаевме и да си го пофалам супер е како да се знаеме од порано, се дружевме и ме воодушеви, интересена личност, ме изнасмеа... чест ми е што те запознав другар :) :)

И се надевам на Love-computers дека ќе ја запознаам не личи од ист град сме да не се знаеме.

На не така големата листа денес го запознав и Димче:)
Кул дечко,росоњер:)

Од пред неколку саати со bobi2008 , фин чоек , утепавме време во чест на Б.Марли =))))) баш kewl провод :salut:

Со Manga, кул типче, брзо ни помина времето. :)

Никој сеа за сеа....уствари ко ќе размислам подобро од толку членови можда и познавам некого:raz:

Со Кирца и со уште два-тројца само им ги заборавив никовите:tapp:

Со Alex_The_Great денес. Баш беше интересно, онака на брзање... И се слушнавме 2-3 пати телефонски... ми вика: кај си? Му викам излегувам од зграда, и таман излегувам.... Се разминуваме и гледаме еден во друг...
и така натака... после саат време дружење, договоривме за пиволенд да мавнеме некое пиво со друштво поголемо и да се запознаеме со повеќе деца од тука... :)

Се запознав со Искра денес. Поточно знаев која е, ама малку сељачки се испонашав прв пат кога ја видов, пошо не знаев која е и не се поздравив (далечната февруарска собиранка):)
Јавно извинување што на прв момент кога те видов денес не ми текна која си, ама сконтав после:)
Мило ми беше, како и да е:)

Се запознав денес блиц со Боби Мкд. Се изненади малце од кај го познав :)))

Се запознав со Искра денес. Поточно знаев која е, ама малку сељачки се испонашав прв пат кога ја видов, пошо не знаев која е и не се поздравив (далечната февруарска собиранка):)
Јавно извинување што на прв момент кога те видов денес не ми текна која си, ама сконтав после:)
Мило ми беше, како и да е:)

Хах, ај погоди со кој од групата на факс највише ми иде муабетот? :)
И извинувањето се прифаќа.

Се запознав денес блиц со Боби Мкд. Се изненади малце од кај го познав :)))
И се извинуем шо онака се испонашав, ама се изненадив озбилно.:pos: Нареден пат ќе тераме муабет појше.

Инаку се запознав со џимej миланезот:pos:, ice_hendrix, jordan_rudess, studentka_mk и сите баварци на форумов.

кис4е до сите. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom