Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
На форумов се знам со Big.D, ****Nemesis**** и уште некој, но би сакал да запознаам и други членови.
Едно прашање, дали секоја година се организираат собиранки?

Мислам дали секој година се организираат забави како што беше во март месец во Миднајт?

Мислам дали секој година се организираат забави како што беше во март месец во Миднајт?
Во главно да, иако до сега една година беше прескокната ако не се лажам.

он:
Инаку, на саем на книга се запознав со Медеа. Си направивме кратко муабетче, онака чисто информативно шо прајме како сме:)
Мило ми беше во секој случај

Пред некое време се запознавме со dadi415 и тоа онака... блиц, најблиц на разминување, а денес конечно со Аспергер, друже... алал да ти е :smir: фудбалот навистина ти оди, штета што немав време да тркнеме некаде на кафе.

Tomi Devil,Rooney's temper,Џену Грл,Ред Девил,Just do It,Sacansi*,Ливерпул Фан,Shuriken!,ZZanchy,Invicible,Smert,Јунајтед Фан.Мислам не забораив никој :)

Денеска се запознајах и со металхамеро.У кит-го хаха.Стојам си со другарка до пазарлуко и иде ми високо човече подава ми рака и вика : Глорија?Изгледах го како марсовец и виде не виде со нико ми се претстави(како да не му го знам името :) ).Пријатно човече, у друга прилика и кафе треба да испијам со него муабет да си направам(на иста браша, металци).Прв впечаток од неколку разменени збора-супер човек.

На 1-ви мај во Богомила се запознав со rosoneri(побратим од МРКО) :)

Хм..
Со wot! Еве ти едно -њуб од мене, пошто си многу фин. (:
Аурора Бореалис. Фино, фино деј4е од јбт, редок поим, како раса во изумирање се фините.
Иии.. хммм... А, не се запознавме баш, али разменивме два збора, па не знам дали тоа би можело да се смета како запознавање пошто не си разменивме никови. Или па да? или па не? или па шознам, ќе го пишам, Borg_Drone. Извинување што се испонашав како некултурна тинејџерка и не извршив официјално запознавање. :D
Останатите од парк имаат живот i.e. не се на форум. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom