Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Ги знам ама бш сите, кој од каде доаѓа :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Вечерва се запознав со Mrs. Vedder струмичанката:ocinja: - супер девојка,одличен карактер, забавна, дружељубива и дарежлива пред се’ (ми даде наруквица и пола од нејзиното пиво:):))!
се надевам ќе се видиме пак наскоро:helou:
:back:

Вечерва се запознав со Mrs. Vedder струмичанката:ocinja: - супер девојка,одличен карактер, забавна, дружељубива и дарежлива пред се’ (ми даде наруквица и пола од нејзиното пиво:):))!
се надевам ќе се видиме пак наскоро:helou:
:back:

It was my pleasure.:back:

dh00| -девојка за 100 мераци, дружељубива, заебант, откачена, забавна, пивољубец.Убав муабет си напраивме, си се прошетавме, се посмејавме, пивце пиевме(добро, ја испунив услови ко за една чаша:смајл:)...Да ми ја чуваш и носиш наруквицата шо ја заработив ко макро па ти ја остаив наследство.Се надевам шо поскоро ќе се видиме пак и ве чекам кај мене:))

ПРЕЗЕРВАТИВ -Неа ја рашетав малце поеќе, измеривме должина, све на чаршија, си помуабетивме, прошетавме, ептен фино девојче, киксер, интересно за муабет, дружељубиво, пивото со неа ни стои за друг пат...:))

Дегенерик -Е Маца е легенда, откачена и она, шегобиец прва класа, она не успеа многу да докопа од пивото ама голтка извади мислам, и поради таа причина јавно и се извинувам и и должам пиво :pipi:Забавно девојче ептен, нон стоп насмеана, весела, комуникативна, знае како да насмее човек и да му се приближи со добар муабет...

ЏонгаМонга -Поштуе пиво и цигара, онака кежуал, ужива и во двете, знае убаво да се справи со секаков вид автомати за кафе(а најмногу со оние злобните...:смајл:) и заради неа сите бевме долиени со кафе а ако не и жедни ќе останевме.Убав пирс има, весело девојче, најс за комуницирање на секоја тема, и секогаш со откачени коментари:pos:

јас со членот над мене ( ме заборави мене а?) и со рафаело :pipi:

ДЕНЕС!
Денес го запознав мојот омилен модератор Гладиус! <33

Патем, Џену грл! Закун насмеана до 8мици мома!

Патем! Пак ја видов крејзи!

Вештица,Саладин,мац)),Натурал Гирл,Новинарка,Дарк Кинг,Вертиго,ДонЈас.

Поздрав до вас мило ми беше.:back:

Со Кискино. Повеќе од очекувано,супер функионираме и во живо:smir::back:

Денеска се запознав со Ред Девил,првиот што го запознав од Кајгана(покрај тоа што ја знам Александра). Прв впечаток ми е дека е добар дечко...хуху, малку муабет направивме,ама ќе се видиме пак,а и како не кога учиме во иста училница:pos:

Мило ми беше...:helou:

Ма со Justice for All бре. Прв форумџија и највисок хомосапиенс што сум запознала до сеа, ај аирлија нека е :)
Ми наби комплекс, размислувам да се подвргнам на операција за издолжување на нозете, or something...:icon_lol:

dh00l, prezervativ, џонгамонга, дегенерик, godhateusall, arhangelofdeath и со уште некои кои покасно ќе ги дополнам. Иначе со овие лично, а има уште шо ги знам само преку мсн или скајп :wink:

пред некој ден се запознав со Mrs. Vedder. прво мислев дека е срамежлива и дека цела вечер само јас ќе зборувам ама после се опушти малку и ни тргна убаво муабетот. Се изнашетавме покрај кеј повеќе пати (и срам ме фати јас од Охрид незнаев каде е кафичот шо сите знаеле каде е:nesvest:).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom