Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Маријана отровната(и поспана:))
Марио06(се испотепавме:pipi:)
Македонка 1985-мис на светот:back:
Толкуа ќе да се... Драго ми беше.

Денеска ја запознав NaTaLi, фино и симпатично моме. Ме видела на предавање со KISS мајца и и’ светнало сијаличето. :)
Плус најубо објасвит за математичка индукција. :smir:

Одамна не се имам запознаено со некого. Пред неколку месеци да ме прашаше некој, сакав да ширам познанства многу.
Сега, дали е до мене или не, не сакам на ваков начин веќе да се запознавам со луѓе. Некако ми е вештачки многу.

Вечерва на house-warming забавата шо ми ја приреди КиреМали1911, се запознав со ada, HsIlOmEdUs и Крусер. Ада ептен симпатично моме испадна дек била, аку на форум се прајт страшна нешо безвезе. Панче имаше среќа шо бев јас тука, па можевме да прајме електрашки муабети и да се смејме само ние двајца на електрашки вицој. :) Со Крусер не напрајв нешо муабет, ама уште од ко влезе од врата ми остај ист впечаток ко на форум - позитивен и секогаш ведар и насмеан.

Пред то на фудбал се запознав со zokiarsenal, Cyber Knight, makedonka1985 (од чирлидерската екипа) и со Zemzela. Исто тука беа и Борче Волково, Никола Волково и ацер мк (Џиџи Буфон), мада ич не напрајв муабет.

Ак заборајв некој нек проштеват, не можам миљон души да памтам. Плус и ми се спијат.

Forza22'
pio-pzs
Slock
Clen_7
pece_mkd
babygirl^^^
Volleyman
POWER MKD
olitea
LoGiX
The Gunners
-
nadopolnuvanje :D
A-C-A-B
Ilijaiko
~{}VLATCHE{}~ vaka neso bese :D
Batistuta
Fantom
Dzenu Grl
Skorpio
Acid
Cyber Knight
Nikola Volkovo
The mummy Returns
Mac))
DimceY
Komita MKD
Liverpul fan
ShurikeN!!!
nikle22
$h@doW m@n
aceR-mk ( naslednikot na Peruzzi :D )
Borce Volkovo.

Denes pominaa mislam i ... Shorty i G@rfild ako ne se lazam :)

Со Фантомот :helou:

Веќе се знам со Scarlett O'hara. Добро било кога се запознаш со луѓе од форум преку друг начин наместо наместени собиранки.

Blackout
InF3cTeD
la-loca
ilija-veles
smart ass
stalker4e
Darling

Blackout
InF3cTeD
la-loca
ilija-veles
smart ass
stalker4e
Darling
ај да не ги пишувам и јас истиве ...
само што првата ја чкртнувам,ни ја знам ни ја познавам неа
третата ја знаев од пред тоа а и Iceboy го знаев од пред тоа....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom