Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Те гледав само на сепаре седнат, да станеше ќе се поздравев, а вака срам ми беше кај сите да iдам :\Многу ми е криво шо не се запознав со Saladin, Stef:], Martin$, Sky Dog, Butterfly.
`Ангелче` - Симпатична и тивка девојка. =)
Јове_БТ - Forza Inter! Си мислел дека сум некој низок, полничок, и со наочари а? Оу уел, сори ту дисапојнт ју. :smir: Бај д` уеј, зошто го касна Пујолчо на вратот? :nesvest:
Тореадор - Торчо. Човек, цело време трчање. =) Па дај смири се малце. :uvo:
Синдикал - Миланезо. За разлика од останатите миланези, овој ми се чинеше како добар човек.
Cucence - И` подавам рака на девојкава... и ме гледа чудно. Кога и` се претставив кој сум, се` и` стана јасно.
Маweчко - Маwечко и дафи, ситин ин а трии, кеј ај ес ес ај не џи. =))
Дафи - Кул дечко. Нешто ептен тивок, али ај, лав из ин ди ер.
Точкест - Колешке, што убава, виткана коса сте имале...
Ред Хот - Цело време на нозе, и цело време скокање (читај "денсање")
Мистичен - Прав админ. Ама само двапати те видов... Се криеше од некој што си го банирал или што?
Форч`н - Едвај слушна кој сум. Едно здраво си разменивме, (како и со сите други членови) и... то.
Скулг`рл - "Кај ми е милката?" - Ни здраво не рече.
Дотичната - Скулг`рл ме запозна со нејзе. Девојката која седеше покрај еспањола цело време, или грешам? :jaj:
Крејзи ин Лав - Здраво. Здраво. =))
Влатко_Русин - Рома? Ма бегај таму.
Ла Еспањола - Димитар ме запозна со тебе.. =) Приметив дека играше многу... и тоа.
Ада - Многу весела, и слатка девојка. Отидов да се поздравам, поточно, да и` посакам добра ноќ, она ми се претстави по вторпат.
Бада Бинг - За малце ќе му го разнесев мозокот. Кога му кажав кој сум, без никакви дикриминации, ме прегрна(wtf?).
rymz - "O ma hongsh ti mue!". Играј римз, играј. Играј како да нема утре! =))
Д` Вемпај`р - Едвај разбрав која беше. =)) Не ми личеше баш на вампир...
Тито - Со тито се запознав пред киното на Рамстор. Добар дечко, ама... ептен некако насилен кон девојките.
Лост Ејнџ`л - Девојката што дојде со белото чоколадо, т.е. Мац. Симпатична девојка. Mалце срамежлива, ама ајт.
Спајдер - Малиот со Скопско во рака. Играше на српска музика без престан. Алал да ти е. Човек кој знае како да се забавува. :smir:
Мартин$ - Швеѓанец II. :helou:
Serpico - Сарма. =D
Даденце - Слик слик. :smir:
Мона - Се запознавме кога ги испраќав за Битола/Демир Хисар ор ватевр. =)
Фликс - Пер, досега мислев дека нема некој што се смее повеќе од мене. Е па guess what! Грешка сум бил.![]()
Мрно - Човекот кој ме упозна со 5-6 души. Forza Inter! (=
Скајдог - Ајрон Мејден. Пушки. Црна маичка. Некако криво го гледаше Бада.
Некрофилија - Пер, смеј се понекогаш. Смеењето го продолжува животот.
Бушав - Како што претходно кажав, закон goatee имаше. :wink:
Прво да демантирам гласините, не бев дел од обезбeдувањето!!!
Аман со висината... стравот ќе ми го земат кајганџиите па никој нема да ми приоѓа!![]()
Пооооооооооооо што кажа! Па и не треба да ти приоѓаат колкав манијак си... те видов на собиранката ама не ти пријдов пошто си манијакДудлачу еден
![]()
Многу ми е криво шо не се запознав со Butterfly.
Те гледав само на сепаре седнат, да станеше ќе се поздравев, а вака срам ми беше кај сите да iдам :\
Avoid The Void- клку мило девојче, а колку беше тивка... Остана стаписана кога од прва погодив дека е Јарец во хороскопАј ова ти беше прва собиранка можеби затоа така глупо ти беше- наредната појше дружење и на кафе ќе ми дојдеш :smir:
WOW... и мене ми погоди... на МСН (од ПРВО)Сите кажаа дека бев тивка... па луѓе сфатете, срамежлива сум, а прв пат на собиранка што очекувате? Инаку, ептен ме изненади кога ми рече "Ти јарец да не си?" Јас...ваква:icon_eek: Од кај знаеш??? Хаха
Инаку дефинитивно на наредната собиранка поопуштена ќе бидам, ветувам!:smir: