burn84
Говорете Македонски
Еј да бе и ја вчера со него плус со сусаро, псијатисфекшн.Шо бе не личам на плавуша на форум?
Иначе вчера се запознав и со Бацилус Гагус (ваљда така се пишува).
Толку беа мислам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еј да бе и ја вчера со него плус со сусаро, псијатисфекшн.Шо бе не личам на плавуша на форум?
Иначе вчера се запознав и со Бацилус Гагус (ваљда така се пишува).
-Да да да ми текнува кога се најдовме случајно не е ни битно како се најдовмо:pos2: Важно дека кога влагувавме во езерото децата бегаат на сите страни викајќи “Идат Китовитеееее“Сеа ми текна....со Скај дог се запознав во охрид
-Па... нормално и онака не ми беа потребни вечертаНајнови на листата:
sky dog no 1-фала што ми ги нудеше мартинките 10 броја поголеми![]()
- Тоооо Бејбе-СКАЈ ДОГ-мај бест френд анд брадр
-Баш ми е милоСе запознав со:
Скај дог - баш пријатно изгледаше,супер беше расположен
-Јас лисица?Скај дог нумер едно- OI!OI!OI!OI!OI!OI! лисицо една![]()
љубовта е взаемна.-Некрофилија е онака што знам тип кој го сакам премногу иако малце повеќе беше пијан и ме направи целиот со вино![]()
бевме пијани бре... зш не дојде ти да се запознаеш. а?А?А? :baeh:(Некрофилија енд френдс) беа недружељубиви и не дојдоа да се запознаат. :baeh:![]()
-Толку ли ви бев интересен?sky dog - јеботе како ги кажуваш вицовите :pos2:
-Секоја чест.ги видов скај и ред хот али ги оставив за другпат![]()
а дечките од третото сепаре (Некрофилија енд френдс) беа недружељубиви и не дојдоа да се запознаат. :baeh:![]()
Скај Дог-лелел колку смешен ми е тетовскиот дијалект. ме потсети на еден колега од работа. Бај д веј добро кажуваш вицои коа си пијан.
-Нели?Дарк Ејнџел, единствена што дојде на станица. Интересна личност во тоооооолку мало пакување.
-Сеа и љубов а? Како беше легнат на стадионот пред да заминемељубовта е взаемна.
najmnogu se poznavam so billa bong