Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
да го додадам на листа трте-мрте и од пред некој ден исто така се запознав со бацилиус гагус! :)

Тоа зошто уште не си ме запознал мене, муахахаха :devil3: Се шалам. :angel1:

Мене денеска Тончи ме запозна со една девојка од интернет просторот, само не сум сигурна дали е од форумов, така да Тончи ќе потврди. :pos:
Не е од овој форум. Јас ја знам од mIRC, ахх младост... ојде, со неа и ирцањето :pos:
Инаку пишува само на форумот на Маседониан Џанглист Мувмент.

Сеа ми текна....со Скај дог се запознав во охрид

Ај да ги наредам не се многу... Значи вака: Некрофилиа, Анастазија, BuShAv (сум го знаел од порано), Маwечко, Ацид, Скулгрл, Спајдер. Толку. With more information after the Sobirankata

Epa vaka, prvo stramota e da kazam clen sum na forum ne znam od koga a ne sum ja videl temava :S
Se poznavam licno so:
TonInter
KENGUR
HongryWolf
Kamiskazi
TheMan
Aleksandar *** (ne znam tocno kako mu e username)
kir4e
Jomero

I se vidov so uhste edno tipce vo enternet no ne znam koe beshe pa neka se javi :) :vozbud:
Mnogu prijatni decki za muabetCce :) pozz svima
Ps. Planiram so uhste mnogu da se zapoznaam, tek pocnav ej :) A virtuelno se znam so cel forum :) lol

Со Кики и Точкест, денес си пиевме кафе. Следен пат јас варам гости, ова кафе де :pos2:

Е да ќе вариш гости:) да ја упознав вчера Маринка, ај следен пат кај тебе...Абе Чентовци мора да се дружиме:):)

У Велес се упознав со Dark Angel, Лејди Сатори, Redozable Kiss и и толку мислам беа :) Остала велешка багра ја знам од поодамна. :)

А да у воз се упознав со burn84 и Saladin. И со тој типот „без коса“, само као му беше ник. :pos:

Па...демек се запознав со PSY,Сусаро,Гижо,Dark Angel....или не.Just handshakes and washing hands :toe:

Nice people though...

Едит:Го запознав и Торчо.Два дена го запознавав Торчо.:)He's a whirlwind of chaotic alien power.Yet,he's humble.Добар е Торчо.

Најнови на листата:

sky dog no 1-фала што ми ги нудеше мартинките 10 броја поголеми :pos:

Сатори-пријатно ме изненади со тоа колку си зборлива, ведра и расположена.:) Највеќе муабет со неа сврзав.:)

Рејзорблејд кис-срамежливата.:) Не муабетевме, ама битно се сликнавме.:)

Годес-супер девојче, цело време се движеше ваму таму.:)

Burn84-се запознавме на железничка и после отиде со андерграунд делот форумџии.:)

Dark angel-единствената во одборот за пречек, ама супер си ја заврши работата. Плус, бреее ама си слатка ма.:)

Најнови на листата:
Dark angel-единствената во одборот за пречек, ама супер си ја заврши работата. Плус, бреее ама си слатка ма.:)
Не ја даваааам...Се шалам.
Иначе се знам и со braniac

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom