Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
е ова ми е тешко прашање
Па вака со Еци, ангелче, јецилади, инсеин, два, полис, копиофдеад, катја (бич), ацид (маријан), ацид веар (мартин),реалгрл и многу други (СЕ НАДЕВАМ ДЕКА НЕМА ДА МИ ЗАМЕРИТЕ ЗАШО ВЕ ИМА МНОГУ) а и плус шо сум :lud:

Ја додавам дотичната на мојата релативно кратка листа :icon_lol:

па ја само 2 души знам... ај на 29-ти дојдете поише да се запознам со вас па после ќе се фалам цел кајгана форум го знам :)

doti4nata, tha_bitch, dani, slack, acid, lou weed, gizo, misticen, garfield, anonymos, bushav, urban_mover, koskic, smizlicka, leeloo^^, dimitarc i uste nekoi ama ne mi teknuvaat bas vo momentov .... poveketo se od fudbalot koga bev:icon_lol:

jas so virus,tweety,handsome,pinky..tolku se

Marija^^ напиша:
doti4nata, tha_bitch, dani, slack, acid, lou weed, gizo, misticen, garfield, anonymos, bushav, urban_mover, koskic, smizlicka, leeloo^^, dimitarc i uste nekoi ama ne mi teknuvaat bas vo momentov .... poveketo se od fudbalot koga bev:icon_lol:
Ни мене не ми текнува кога било тоа али ај,нема врска,мило ми е хехехе

Епа вака, се упознав со: SteF, dwa, Kaitekk, divine, Eko1, Insane, vardarce, RealGirl, ViRuS.... и све одлични луѓе, ма да Kaitek малце срамежлив, али помина. :) :)

УУУУУУ имам сеа многу за пишување епа вака да започнеме
Првин ги запознав Polise Insane Dwa Realgirl Rocka Toncie Mac)) Bushav Schoolgirl Eci^^ Angelce JeCilady Walker girl VodkaMixx Acid Ac|d Bobo mr.Wicked Misticen Divine Garfild Dimitrc Stef Eko1 Vardarce Kaitek gizo и многу други али почнаа прсти да ме болат од пишување на имиња :)

Па вака сегаааааа
Virus,Kaitekk,dwa,Insane,Mr.Wicket,Garfield,Vardarce и мислам дека толку беа од вчера,ако некој заборавив нека си каже(не ми замеравајте)

Se upoznav so:Eko1.Misticen,divine,Garfield,vodka,vardarce,aceva,Jakov,Thief,Mac)),Schoolgirl,Lou
Tonchie i mnogu mnogu drugi :)

Хммм епа вака сеа колку што запамтив на собиранката се запознав со- Virus,Kaitekk,dwa,Insane,Schoolgirl,Mac)) мислам имаше уште некој ама у моментов не ми текнува.......:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom