Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
Слабо снегот кај нас вее (или уште не е дошол)
додека Скопјаништата ги потрупало:kezec:
Грешка си ..... во Скопје паѓа СМОГ не снег снег неможе да пробие од густата загаденст.

Грешка си ..... во Скопје паѓа СМОГ не снег снег неможе да пробие од густата загаденст.
Не л'жи како “браќата“, еве го и кај нас над сантим качи:)

Ерор: го стопи сега:icon_mrgr:

Последно уредено:
Ако не заврне како шо треба како шо најавуваа , слободно нека се распушти ова УХМР.

Ако не заврне како шо треба како шо најавуваа , слободно нека се распушти ова УХМР.
Они уште од поодамна се за распуштање:pos:

и замисли си колку се спремаа за чистење на снегот, кога се изненадени помалку пари трошат:icon_mrgr:

Абе има време уште најавуваа од четврток до недела , али ако не падне барем 20-30 сантима од најавените 50 , џабе е. Па и 1000 и незнам колку тони сол. :pos:

Јас на оваа страна гледам и точно предвидуваат (до саат)
според неа после 3 до 12 се очекува јако веење

Ништо кај нас на Југот засега, само некои мешавини на дожд и снег.

Само многу ми се смешни медиумиве и владава, еден обичен зимски снег е најавен и пропратен со апокалиптични прогнози- поларни зими, кризни штабови, па препораки да се седело дома, аман бе, ако немаме видено снег пет години не значи дека треба да е понашаме како да сме од Сахара.

Ништо кај нас на Југот засега, само некои мешавини на дожд и снег.

Само многу ми се смешни медиумиве и владава, еден обичен зимски снег е најавен и пропратен со апокалиптични прогнози- поларни зими, кризни штабови, па препораки да се седело дома, аман бе, ако немаме видено снег пет години не значи дека треба да е понашаме како да сме од Сахара.
Братче, тоа да се покаже оти вмро е спремно на се и вмро работи 24/7...
Интересно како можеа да предвидад поларна бура или како и да ја нарекоа, а не можеа да предвидат пороен дожд па ни загинаа 23 луѓе...

Братче, тоа да се покаже оти вмро е спремно на се и вмро работи 24/7...
Интересно како можеа да предвидад поларна бура или како и да ја нарекоа, а не можеа да предвидат пороен дожд па ни загинаа 23 луѓе...
Овоа се случува неколку пати секое зимо, додека оноа е едншка на милијарда години,
реално, не може да се предвиди на толку мало подрачје дека ќе наврне толку многу вода, за толку кратко време

Не е уште стигнат студениот бран во Македонија, пред 2 дена кога гледав беше на подрачје во Украина, Словачка, Молдавија сега е веќе кај нас во комшии

1.png

Овоа се случува неколку пати секое зимо, додека оноа е едншка на милијарда години,
реално, не може да се предвиди на толку мало подрачје дека ќе наврне толку многу вода, за толку кратко време
Секaкo.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

на вестите утре
снегот ги изненади службите...

:D

на вестите утре
снегот ги изненади службите...

:D
НЕ!
сега стварно се спремни, фрлаа ризла по тротоарите уште од лани што се вика;)
додека Плетвар, Стража, Буково..... ќе ги затворат и нема многу да се замараат за таму.

Искрено, одамна немаше ваков снег. Куманово е затрупано, веќе над 15цм а уште вее јако. Не би сакал да сум од Гевгелија каде дожд паѓа :LOL:

Али мене ми е топ, шетња, ракиица, друштво :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom