Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување

Не заебавај :pos: додуша инструкторот ми кажа дека кога има снег полесно се полага,комисијата има повеќе разбирање за грешките и не те носи по тесни и зафркнати улички бидејќи не се исчистени од снег. Али ипак ова утре нема да биде таков снег туку лизгава кашавица. :D

Не заебавај :pos: додуша инструкторот ми кажа дека кога има снег полесно се полага,комисијата има повеќе разбирање за грешките и не те носи по тесни и зафркнати улички бидејќи не се исчистени од снег. Али ипак ова утре нема да биде таков снег туку лизгава кашавица. :D

лепота,балканска :D

Може ќе добиеш и дозвола за моторна санка-гратис.
confused-smiley.gif

Само уште снег ми фали утре , ептен убаво ме поздрави дупнатат пета на чизмите !:mad: Мразам снег , мразам !

Колку би било убаво кога цела Македонија би била наврната со снег :love:

Едвај чекам да падне Снег во Скопје .... да има ЗАСТОЈ во све могуче зашо службиве ни биле/се и ќе бидат неспособни навреме да реагираат и секоја ебана година снегот ги ИЗНЕНАДУВА.

Едвај чекам да падне,професорката по англиски нешто ми збореше вечер снег..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom