Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
lots and lots of снек.

Господов* начин да ме олади. Баш бев horny кога ја испраќав. :pipi:

*just an expression, move along.

Ти се посе*ам на снегот!
Се вратив од гејмање со 2-3 сантима снег врз глава,раменици...секаде имав е*ан снег!
:nerv::nerv::nerv:
'бем ти снег:nerv:

знаев дека ќе врне снег од вторникот, и на кој и да кажев, ми викаат :uvo:

ама ај, кој е :uvo: сега бре?

ова е најпрецизно значи

Значи, значи, значи ништо не значи.
Да те ебам!!!
Не тебе бе, снегов...

Се е пореметно, вчера по маица шетав низ дома денес снеК :lud:

Преку тоа што машките го имаат, а јас го немам од снегов! :nerv::tapp:
Ок снегу, ИЧ не си интересен. Ама ИЧ.

А да си напарвите една тема НЕ САКАМ СНЕГ и тресете зелени и ку*** таму, овде оставете не тие што си го сакаме снегот!!!!

А да си напарвите една тема НЕ САКАМ СНЕГ и тресете зелени и ку*** таму, овде оставете не тие што си го сакаме снегот!!!!
А оваа тема случајно да не се вика само СНЕГ, а не САКАМ СНЕГ?
И без полови органи молам.

Sneg my bitch up :ne_zboram

Јас длабоко се извинувам што ти го нарушив мирот и “прекрасниот“ снег во МАРТ.
Форум е ова, ќе налетуваш на различни мислења, темава е за СНЕГ, а не за љубители на снегот, така да секој има право да си пише што сака, како сака. Ако не ти одговара можеш да го скокнеш мислењето.

Ти радувај си се на снегот на сред март, а јас ќе мрчам.

Зошто да не се радувам? Зимата завршува на 21 Март !!! Што сакате вие да одиме на плажа сега?

Јас длабоко се извинувам што ти го нарушив мирот и “прекрасниот“ снег во МАРТ.
Форум е ова, ќе налетуваш на различни мислења, темава е за СНЕГ, а не за љубители на снегот, така да секој има право да си пише што сака, како сака. Ако не ти одговара можеш да го скокнеш мислењето.

Ти радувај си се на снегот на сред март, а јас ќе мрчам.

За твоја информација лани имаше на 28ми март снег во Скопје. А на 21ви на денот на пролетта врнеше лудo :)

Зошто да не се радувам? Зимата завршува на 21 Март !!! Што сакате вие да одиме на плажа сега?

Па никој не ти кажа дека не треба да се радуваш. Ама ете не сме сите ко тебе и не се радуваме на снег и одвај чекаме да се стопли.

Поправка, почеток на март. :) Добро де, познат е како најтерсене месец, шо. Нека паѓа.

Знам дека е познат дека е најтерсене месец, ама тоа не значи дека немам право да мрчам нели? Едноставно ме нервира ладново, ме нервира снег, сакам да се затопли, преку глава ми е од капути.
Јас обожавам дожд, а сите цело време зборат како мразат дожд и што треба да направам? Нормално е секој да си има свое омилено годишно време и слично.

За твоја информација лани имаше на 28ми март снег во Скопје. А на 21ви на денот на пролетта врнеше лудo :)

Знам дека имаше, тогаш го пцуев и колнев 10 пати повеќе од сега.

Не ми се верува на каква глупа тема дискутирам еј.:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom