Снег

• Креатор на темата Креатор на темата CELTIK
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе врнело цела вечер и утре цела ден скоро низ цела Македонија така да утре кога ќе станете пазете да не ве изненаде:jaj:,јас сега си идам од надвор па се сушам, како снешко сум цел сум навеан,носот црвен уште тенчере ми фале на главата :pos2:

Ќе врнело цела вечер и утре цела ден скоро низ цела Македонија така да утре кога ќе станете пазете да не ве изненаде:jaj:,јас сега си идам од надвор па се сушам, како снешко сум цел сум навеан,носот црвен уште тенчере ми фале на главата :pos2:

Ќути брат, онака стануеш утре и глеаш метро снег паднало:pos2:

Леле колку го сакам снегов, се радувам како мало дете, ме прави позитивна и му се воодушевувам многу:)
Сакам едно недела дена бар да биде бело, вака убаво, како што е сега.
Еве сега си се облакам па ќе одам маллце да прошетам надвор хиххии:vozbud:, а после ќе си пијам чај некаде на топло:)
Да немав обврски, месец дена би идела на планина, а како што ми изгледа може нема ни за викенд да отидам некаде:toe:
Епа затоа да си се порадувам додека има и во Скопјево снег.

Не можам да издржам дома, заминав да прошетам... супер е надвор

Снег, виулица, го чувствував допирот на снегулките врз моите очи,допир кој што не беше болен туку пријатен, надвор е снежна идила која што за момент ми ја врати убавината во животот.Ако продолжи вака утре околинава ќе биди како дел од зимска бајка.

Утре кога ке станам сакам да видам дека 1 метар наврнало.

Утре кога ке станам сакам да видам дека 1 метар наврнало.

Нема да е метро ама вака ако продолжи ќе може да има 25-30 цм.Ептен многу врне тука.Утре не си идам дома.:baeh:

Во Охрид не престанува да врни.Какво е се бело мх мх мх.
Утре ќе се облечам убо и ќе излезам на снегон се надевам дека многу ќе има наврнато:pipi:

Утре изгледа нема да постирам...како врне во Радовиш цел ден ке сум вонка...:vozbud::vozbud:

Само што дојдов од надовр милина е, до сеа игравме фудбал со [zEUs] и *Каталонец* :vozbud:

... утре ќе биде појако :icon_lol:

Само што се вратив, надвор е прекрасно, не престанува да врне, ако продужи вака...утре ќе биде фешти :)

Дечки ајде сите надвор кој ќе чека ова до утре :vozbud:, јас а спремав санката и заминав :salut:

Јас удрив една убава повеќечасовна шетња по снегов. Леле колку е најпрекрасно и уште врне и врне и врнеее:vozbud: Планирам и утре исто т.е. многу повеќе. Ах колку сум среќна, немогуче!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom