snake boy

• Креатор на темата Креатор на темата Ultimate'
  • Време на започнување Време на започнување
:ija::shok:Леле гадна работа :pov:
Не сакам да помислам каква била реакцијата на мајката, доколку го видела детево :uvo:

На никој не му посакувам вакво нешто да му се случи. Греота е да отварате вакви теми и да се смеете на луѓето што не се виновни поради тоа што изгледат вака или така или поради некој друг недостаток.

Многу жално...тажно...страшно:nesum:

Na kogo mu tekna vakva jeziva svar da pokazuva ne mi e jasno,se voznemiriv!I sto so ova saka da pokaze?

Не ја гледам мистеријата тука, тоа е болест која не му ја посакувам на никој.
Еве пример за едно девојче што живее со таква болест, и ќе сфатите дека не им е лесно ни на девојчето ни на родителите за да се исмејувате!
Треба прво добро да се информирате, а не да давате безмислени заклучоци и да ги презентирате колку да испадне смешно, нешто што не е за смеење.
http://www.journallive.co.uk/north-...objectid=19394813&siteid=50081-name_page.html

stvarno se greoticka ovie deca....pred 5-6 godini gledav isto vakvo edno detence
koe se rodilo vo meksiko,i koga,i go dale na majkata taa sakala da si napravi film da zaraboti pari kazala deka imala odnosi so marsovec......kako ne i bilo zal...:tapp::tapp::tapp:.a detevo go davaa na emisija za marsovci...pozz:helou:

262804462_e287b44b6e.jpg

harlequin5.jpg

harley1edited8ag.jpg

Доста страшно.....

Жалосно...
Али видеото и сликиве ме оставија без зборови!!!

Au ama e grozno. Siroto dete. Sto se nema po svetov.

sranje ne e vistina se gleda deka e kukla mame mu ebam :pos2::pos2::pos2::pos2:

abe ne se smeam ama svarno e grozno i nee zalno poso e kukla pa taka da

sranje ne e vistina se gleda deka e kukla mame mu ebam :pos2::pos2::pos2::pos2:

abe ne se smeam ama svarno e grozno i nee zalno poso e kukla pa taka da
Па имаш поента до негде, али да не се праам нешо многу паметен, ама де бе луѓе сите ли дремевте на биологија на часот за болести на фетусот? Harlequin skin disease е кожна болест во стадиум на фетусот, a мислам дека беше наречено така поради сличноста со облеката на паљачо, ако сте имале како деца :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom