Justae Verum
Sic Semper Tyrannis
- Член од
- 22 септември 2005
- Мислења
- 2.719
- Поени од реакции
- 3.216
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da,no sepak na tie godini ne i lici
Бјонси, едно е да го мократ мачорот, друго е да прават дете!![]()
505 tuh vaatamist · 12 tuh reaktsiooni | Da su ludi, sebični, nepromišljeni. Što im je to trebalo, što će biti kada njih više ne bude... Sonja i Marko Mirotić na takve su komentare već oguglali. Draži su im, iskreno priznaju, oni u kojima im se ljud
Da su ludi, sebični, nepromišljeni. Što im je to trebalo, što će biti kada njih više ne bude... Sonja i Marko Mirotić na takve su komentare već oguglali. Draži su im, iskreno priznaju, oni u kojima...www.facebook.com
Има тука на форумов неколку типови кои би можеле да отворат таква тема, ама се зафатени со спуштање на џенските по форум!А некоја тема Зет vs Фамилија на жената?
Глупа одлука!...има случај на долгогодишна да речам прилична сериозна врска, на закажениот датум за граѓански брак на еден пар не се оствари затоа што мајка му на дечкото ја фатиле со зетот од негова сестра во кревет во сексуален чин во нивниот дом додека овие биле отсутни.
...разни коментари и мислења после тоа, а и мене не ми се веруваше во таа приказна, оти зетот прилично млад, ама идната свекрва многу меракливка, па изгледа сите се уплашиле од можни наследни гени и една љубов се згасна поради тоа.
До менталниот склоп на жените! Јас три генерации снаа-свекрва имам преживеано. Секогаш свекрвата е крволокот и лошата. А истите снаи кога ќе станат свекрви, пак се тие исти како нивните бивши свекрви. Дојдов до заклучок дека жените се природно кодирани. Кога ќе дојдат до стадиум да бидат свекрви им се пали кодотНа прсти се бројат оние што се сложуваат како мајка и ќерка. На прсти!
Не можам да разберам како,до снаата ли е ил до свекрвата? Некој да ме просветли...
Каков инцест што збориш? Не му е мајка на зетот, мајка е на таа што ја ...!Жената има емоционален инцест.
Затоа живеење САМО сами. Шо подалеку од заедница.
Па и вака ексик.
Ненормални има сегде.