Снаа Vs Свекрва

• Креатор на темата Креатор на темата Kallista
  • Време на започнување Време на започнување
Da,no sepak na tie godini ne i lici

Бјонси, едно е да го мократ мачорот, друго е да прават дете!
Не го догледав до крај! Јас ги разбирам луѓево, со бебчето. Арно ама не е само нивниот ќејф и мерак во прашање. Квалитетот на спермата, здравјето на мајката не им било време за деца. Тоа ти е како да сееш пченица во Јули во Мк. Таму е веќе се изгорено и пустош, за пченицата зборувам :D. Ама тоа е камења тркалаат тие што не му ја мислат многу.

А некоја тема Зет vs Фамилија на жената?
Има тука на форумов неколку типови кои би можеле да отворат таква тема, ама се зафатени со спуштање на џенските по форум!
Инаку што ќе каже маж на таа тема? Мажите се он-оф луѓе, не му мислат многу на тема баба-дедо. Се разбира освен ако бабата не е јако младичка, па да ја стави у тефтер ;)

...има случај на долгогодишна да речам прилична сериозна врска, на закажениот датум за граѓански брак на еден пар не се оствари затоа што мајка му на дечкото ја фатиле со зетот од негова сестра во кревет во сексуален чин во нивниот дом додека овие биле отсутни.
...разни коментари и мислења после тоа, а и мене не ми се веруваше во таа приказна, оти зетот прилично млад, ама идната свекрва многу меракливка, па изгледа сите се уплашиле од можни наследни гени и една љубов се згасна поради тоа.

...има случај на долгогодишна да речам прилична сериозна врска, на закажениот датум за граѓански брак на еден пар не се оствари затоа што мајка му на дечкото ја фатиле со зетот од негова сестра во кревет во сексуален чин во нивниот дом додека овие биле отсутни.
...разни коментари и мислења после тоа, а и мене не ми се веруваше во таа приказна, оти зетот прилично млад, ама идната свекрва многу меракливка, па изгледа сите се уплашиле од можни наследни гени и една љубов се згасна поради тоа.
Глупа одлука!
Жената проверувала што среќичка и се паднала на ќерка и! Ќе врти куќа зетот или не? А тие гени, мени. По мое на место си е свекрвата! Дури може да се каже се жртвувала за доброто на семејството!

Жената има емоционален инцест.
Затоа живеење САМО сами. Шо подалеку од заедница.
Па и вака ексик.
Ненормални има сегде.

На прсти се бројат оние што се сложуваат како мајка и ќерка. На прсти!
Не можам да разберам како,до снаата ли е ил до свекрвата? Некој да ме просветли...

На прсти се бројат оние што се сложуваат како мајка и ќерка. На прсти!
Не можам да разберам како,до снаата ли е ил до свекрвата? Некој да ме просветли...
До менталниот склоп на жените! Јас три генерации снаа-свекрва имам преживеано. Секогаш свекрвата е крволокот и лошата. А истите снаи кога ќе станат свекрви, пак се тие исти како нивните бивши свекрви. Дојдов до заклучок дека жените се природно кодирани. Кога ќе дојдат до стадиум да бидат свекрви им се пали кодот :cenzura: Уствари жените си имаат цртичка на поседување, од типот: шо сакаш мори вампирко? Сега мене ми е маж, не ти е тебе син:pos:И тука почнува држ не дај:toe:
Автоматски споено мислење:

Жената има емоционален инцест.
Затоа живеење САМО сами. Шо подалеку од заедница.
Па и вака ексик.
Ненормални има сегде.
Каков инцест што збориш? Не му е мајка на зетот, мајка е на таа што ја ...!
Не ви се погодува никако, бреееј! Жената само сакала да помогне, вие што нема да и измислите како дијагноза:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom