Da,no sepak na tie godini ne i liciЕпа дај и простор и шанса да се поправи. А за одењето кај нив, не мора да се оптеретуваш и да одиш толку често, сепак заради сопругот и семејниот однос , понекогаш мора да одиш чисто од почит и поддршка за него.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da,no sepak na tie godini ne i liciЕпа дај и простор и шанса да се поправи. А за одењето кај нив, не мора да се оптеретуваш и да одиш толку често, сепак заради сопругот и семејниот однос , понекогаш мора да одиш чисто од почит и поддршка за него.
Да, ама не и си ти мајка за да ја превоспитуваш.Da,no sepak na tie godini ne i lici
И уште си таму? Маж ти што вика на ова? Како стареат така будалеат, што е со народов бе.Zdravo,nova sum na forumov...vo posledno vreme imam problem so svekrvata..pocna da se odnesuva kako ljubomorna na svojot sin i na mene...Pred nekoe vreme pocna da mi probuva moi fustani,sega se spremame za svadba pocna da vika kako mora da bide najubava i se...Eve pred nekolku dena bevme kaj niv doma nekolku dena(zosto jas i soprugot ziveeme oddelno) i taa vo eden moment pocna da ni kazuva koga da imame odnosi koga ne ..istotaka zema od ljubomora ja zakluci vratata od dnevnata i utredenta ni kaza kako i ona imala seks so svekorot...jas prvo ne go sfativ toa seriozno,no po razgovorot so svekorot(bidejki ne se vo dobri odnosi i imaat formalen brak) samiot toj na sinot mu kaza deka se e od inat napraveno i smisleno...Se raboti za 60 godisna zhena...Kazete mi kako bi postapile vo vakva situacija i dali i lici toa da go pravi na ovie godini dodeka sme nie na gosti kaj niv?
Ne ne sum tamu,bevme nekolku dena samo kaj niv na gosti ..No posle ova smetam deka nema poveke da odam so podolg prestojИ уште си таму? Маж ти што вика на ова? Како стареат така будалеат, што е со народов бе.
Душичко, не се секирај, тоа ти е школо. Дај боже ќе остариш, ако имаш снаа, ќе бидеш бетер! Акумулирај опит!Da,no sepak na tie godini ne i lici
Sigurno nema da bidam takva,zosto ne sum vospitana taka.Душичко, не се секирај, тоа ти е школо. Дај боже ќе остариш, ако имаш снаа, ќе бидеш бетер! Акумулирај опит!
Не скокај, го имам гледано тој филм, не еднаш!Sigurno nema da bidam takva,zosto ne sum vospitana taka.
Свекрево како тргнала, еден ден внуците, свекорот и муж ти и ти ќе ја фатите со некој помлад од тебе и муж ти.Zdravo,nova sum na forumov...vo posledno vreme imam problem so svekrvata..pocna da se odnesuva kako ljubomorna na svojot sin i na mene...Pred nekoe vreme pocna da mi probuva moi fustani,sega se spremame za svadba pocna da vika kako mora da bide najubava i se...Eve pred nekolku dena bevme kaj niv doma nekolku dena(zosto jas i soprugot ziveeme oddelno) i taa vo eden moment pocna da ni kazuva koga da imame odnosi koga ne ..istotaka zema od ljubomora ja zakluci vratata od dnevnata i utredenta ni kaza kako i ona imala seks so svekorot...jas prvo ne go sfativ toa seriozno,no po razgovorot so svekorot(bidejki ne se vo dobri odnosi i imaat formalen brak) samiot toj na sinot mu kaza deka se e od inat napraveno i smisleno...Se raboti za 60 godisna zhena...Kazete mi kako bi postapile vo vakva situacija i dali i lici toa da go pravi na ovie godini dodeka sme nie na gosti kaj niv?