Smurfs

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Dobro aj kod vas sigurno je popularan. Gledam svi moji kontakti iz msn iz Makedonije, nosiju netsto od Smurfs u njihov Avatar,...

Deswaldos напиша:
Dobro aj kod vas sigurno je popularan. Gledam svi moji kontakti iz msn iz Makedonije, nosiju netsto od Smurfs u njihov Avatar,...
Дечко олабај со национализмот да не ти ја бапнам една! Штрумфови кај вашиот јужен сосед не се емитуваат исто така многу одамна, исто како кај вас... ама тоа не значи дека треба да ги заборавиме. Некои ги обожаваат очигледно и тоа не е причина ти да си го бараш со сила банот...:ban?:

Викторгг напиша:
Дечко олабај со национализмот да не ти ја бапнам една! Штрумфови кај вашиот јужен сосед не се емитуваат исто така многу одамна, исто како кај вас... ама тоа не значи дека треба да ги заборавиме. Некои ги обожаваат очигледно и тоа не е причина ти да си го бараш со сила банот...:ban?:

Brate, sta te je uvatilo? Samo sam reko, da su meni dosadni, i u Sloveniji jih nema vec 10 godina. I posle sam se popravio, jer sam se setio, da kod vas je popularan i da ima puno mojih drugara na msn njihov Avatar!!!
A odakle tebi nacionalizam?!

Да појаснам, треската за аватари и имиња од штрумфови на мсн ја почнав јас, до пред една недела и самиот бев штрумф. Дезвалдос, и кај нас ги нема Штрумфови на телевизија, им помина времето. Викторгг, прости му на дечкото, сепак е Македонец, не е тој крив шо живејт цел живот во Словенија

ШТРУМПФ или ШТРУМФ?
во Србија гледам Штрумпфови ги пишуваат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom