Смирени или избувливи?

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Јас спаѓам во групата нетрпеливи. Ете во оследно време поради нетрпеливоста , 90 % од денот сум нерасположена, нервозна, агресивна , борбена , ми иде да му пушам на некој крв од носот, да ја исфрлам сета лутина. Некако ич не ми се чека , чекањето ме убива, и афтоматски тука трпението ми попушта и ги губам живците.

Премногу сум смирена и толерантна, али некогаш кога се' ќе ми дојде преку глава избувнам како вулкан и во тие моменти не би сакале да сте во моја близина :sneaky:

Многу сум избувлива, лоша маана јебеш га.

Многу тешко да избувнам, секогаш сум била човек со смирен темперамент, ама кога избувнам е тогаш е сериозно :)))

во знакот ми е, страшно избувлива.. ама брзо ми проаѓа :)

нетрпелива, често избувнувам, во некои ситуации тешко можам да се контролирам и не внимавам на речникот :)

Смирена, во исто време нетрпелива, ама смирена :) Се чудам и јас како сум научила да ги балансирам.
Има моменти кога сакам да избувнам,ама... успевам да ги смирам некако.

Зависи до ситуација.
И двете.

Избувливааа.....и тоа многу. Изнервирај ме и ќе ме видиш во најлошото светло... Али после се смирувам и сваќам дека сум претерала со реакцијата малце :X3:

И двете. Во последно време ОМММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММ!

(=_=)

ептен смирена, без разлика од ситуацијата :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom