Сметате ли дека државата треба да ги забрани окултистичките организации со закон?

• Креатор на темата Креатор на темата Aleksandar Nevski
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе наброи сега и батали ветувања. Ја не мрдам одовде. Да не спомињам поруката од пп што ја избриша. И на крај јас сум лошиот? Опаа... види Бога ти ...

Јас ти пишав порака дека на овој беден начин умира христијанството. Да, ова е начинот на кој што умира христијанството, нема повеќе христијани, има само малоумни фанатици со понашање од средниот век по обичај! Жалосно, убави цркви, храмови... грди и безбожни луѓе, зло на денешницата! Срамота... срамота... :)

Јас ти пишав порака дека на овој беден начин умира христијанството. Да, ова е начинот на кој што умира христијанството, нема повеќе христијани, има само малоумни фанатици со понашање од средниот век по обичај! Жалосно, убави цркви, храмови... грди и безбожни луѓе, зло на денешницата! Срамота... срамота... :)
Христијанството, колку и да сакаш, нема да умре. А такви совети од нехристијани се во најмала рака лицемерни

Пак избегаваш одговор и ова ти се дешава втор пут вечерва... а долга е вечерта (или ноќта - за кого како)
Лука 6:
31. Постапувајте со другите како што сакате другите да постапуваат со вас!

Види си ги сопствените постапки, па после види си го стихов.

Христијанството, колку и да сакаш, нема да умре. А такви совети од нехристијани се во најмала рака лицемерни

Се деклинираш како христијанин, делуваш анти-христијански, лицемерие! Заблуда, би-поаларен губитник со неурамнотежена енергија!

Abi... Deus vos benedicat in nomine Amare. ♥
Pax Christi!

Абе наброи сега и батали ветувања. Ја не мрдам одовде. Да не спомињам поруката од пп што ја избриша. И на крај јас сум лошиот? Опаа... види Бога ти ...
Не си дочитал, не барам ветување. Ако ти набројам 10 ќе добиеш бан. И продолжиш ли во исто “темпо“ ќе си добиеш казнени. Па сега ти види.

Што не ти беше јасно околу приватните пораки? Алооо приватна порака.
Затоа така и се вика. Не смее јавно да се објавува. Посебно ако содржи навреди, вулгарности, непристојни содржини.

Се деклинираш како христијанин, делуваш анти-христијански, лицемерие! Заблуда, би-поаларен губитник со неурамнотежена енергија!

Abi... Deus vos benedicat in nomine Amare. ♥
Pax Christi!
Свит Џизус енд Холи Мадер!!! (види ја коалава што ја држам на профил, кажи колку е слатка, а?)

Свит Џизус енд Холи Мадер!!!

Светата Мајка се смее на твојот пораз, ти падна главата подоле од на Јован (мирот Божји нека е со него) и тоа преку интернет! Зборуваш со двајца Телемити кои те доведоа до овој степен да не знаеш што повеќе да кажеш и зборуваш со мене кој те удира по врат со твојата книга (меч со две острици)! Се заврте против сам себе, така секогаш да ти биде!

Hagia Sophia! :)

Светата Мајка се смее на твојот пораз, ти падна главата подоле од на Јован (мирот Божји нека е со него) и тоа преку интернет! Зборуваш со двајца Телемити кои те доведоа до овој степен да не знаеш што повеќе да кажеш и зборуваш со мене кој те удира по врат со твојата книга (меч со две острици)! Се заврте против сам себе, така секогаш да ти биде!

Hagia Sophia! :)
Свит Џизус, Холи Мадер енд ди Апостолс!!!

Свит Џизус, Холи Мадер енд ди Апостолс!!!

Проклет да ти е тој самоубиствен синдром, проклет! Надвор христијанин внатре смрди на нечисто и пекол, пепел! Нема надеж за тебе, нечист си. Проколнат, болен! Зошто? Нели е поубава Божјата Светлина? :)

Немој да патиш...воздигни се!

Проклет да ти е тој самоубиствен синдром, проклет! Надвор христијанин внатре смрди на нечисто и пекол, пепел! Нема надеж за тебе, нечист си. Проколнат, болен! Зошто? Нели е поубава Божјата Светлина? :)

Немој да патиш...воздигни се!
Ај доста забегаваш од тема. Ај почни со тоа да ми кажеш што е тоа Божја светлина?

Ај доста забегаваш од тема.

Државата треба да ги забрани болните к***и како тебе! Начист ти е духот, гаден, пати! Остави оние со здрав разум што не се губат во дискусии. Ти се губиш во својата негатива, не можеш да поднесеш. Немаш доволно оружја да дискутираш, беден си многу, наместо да се криеш позади ѕидовите на црквата оди и криј се зад крилјата на љубовта, немој да хулиш против Светата Мајка, таа е Света, а ти си гнаса која што се понесува како СЕКСУАЛНО НЕ ЗАДОВОЛЕНА ЖЕНА![DOUBLEPOST=1466546840][/DOUBLEPOST]Тоа се квалитети на личности кои со своето трпение се обидуваат да поднаучат нешто некого на форум, да ги изнаснат своите ставови и мислења. Луѓе кои шират позитивна енергија, Божјиот Дух е во нив.

Државата треба да ги забрани болните к***и како тебе! Начист ти е духот...
Имаш право, начист ми е. Него ај да не забегуваме туку да се фатиме за работа. Што е тоа Божја светлина рече?

Имаш право, начист ми е. Него ај да не забегуваме туку да се фатиме за работа. Што е тоа Божја светлина рече?[DOUBLEPOST=1466546890][/DOUBLEPOST]
Имаш право, начист ми е. Него ај да не забегуваме туку да се фатиме за работа. Што е тоа Божја светлина рече?

Христос! :)

Во која насока оди темава? За да не те забрани државата, треба да учествуваш на квизот на Невски и да знаеш што е Божја светлина?

Во која насока оди темава? За да не те забрани државата, треба да учествуваш на квизот на Невски и да знаеш што е Божја светлина?
Ако не знае Спејс подшепни и, не сеа да се мешаш у сред муабет (има везе со темата пошто натаму че ја однесам)

Како може личност да биде светлина?

Со вакви препукувања не може. Ниту во мене ниту во тебе. Наместо да ја прифаќаме Христовата Љубов, јас и ти во своето его ја одбиваме, далеку. А жално е, затоа што нема место во нас и околу нас што не е Бог! :)

out_beyond_ideas_of-84544.jpg

Мир со тебе! ♥
Поздрав...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom