Смешни тифози

Тетекс-Силекс

vojvhaha.png

vvvnf.png

hahhm.png

Ама, чекајте сеа. Ќе поставуваме слики кај кого повеќе седат на трибина ли ? Што е тука смешно ?

:pos:Правило број 1-На трибина кај сите навивачки групи кај што има луѓе што седат..мора да бидат објавени на нет..

Ама, чекајте сеа. Ќе поставуваме слики кај кого повеќе седат на трибина ли ? Што е тука смешно ?
Ние на цистерна бевме не на трибина... :D
И тие дечките седнати што се од левата страна мислам дека не беа Комити туку лисичани што седнале да гледаат утакмицата пред ние да се качиме на цистерните.

Па се гледа дека не се Војводи ова... Обични гледачи нормално дека ќе седат што да прават, на глава да стојат ?

Тие приказни не ми ги кажувај мене.

Ај па ми е гајле мене, и онака ова е за СМЕШНИ ТИФОЗИ, и да е ко што викаш, они не се смешни него се лоши да речеме, значи не се за у темава :)

Добро, а што е смешното ?
Или пак јас неам никаква смисла за хумор па не можам да разберам што е смешно.

Едноставно навивачки песни на места кај шо обично се слуша оперски песни ( на такво ми личи местово ) ми е смешно, не дека тие се очајни - далеку од то. :pos:

Тетекс-Силекс

vojvhaha.png

vvvnf.png

hahhm.png
Ако не си запознаен со некој работе, не треси на празно. Против Силекс немаше ништо организирано, ни имаше транспаренти, ни имаше навивање. Војводи имаа свои проблеми, ама ќе се среди све.

Ако не си запознаен со некој работе, не треси на празно. Против Силекс немаше ништо организирано, ни имаше транспаренти, ни имаше навивање. Војводи имаа свои проблеми, ама ќе се среди све.

Ајде демек овие не беа Војводите :D

На почеток навиваа...после се распаднаа.

И на 4:15 што е тоа плавото бе!?

http://www.youtube.com/watch?v=n_3uBRVxOC0&feature=player_embedded#!

^ Абе сака да ти кажи немало организирано навивање,можда се Војводи ама секој на своја глава.

Ајде демек овие не беа Војводите :D

На почеток навиваа...после се распаднаа.

И на 4:15 што е тоа плавото бе!?

http://www.youtube.com/watch?v=n_3uBRVxOC0&feature=player_embedded#!
Кој рече дека не са Војводи? И од кде тоа дека навивале? Прашај кого сакаш, немаше навивање. Имаше транспарент, ама беше тргнат одма.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom