Смешни тифози

Значи секој пост го почнувам со мојата омилена навивачка група баљистет...
b8gr1.jpg

juveintersc0506r0is.jpg

pissonavic.jpg

Гробарската легенда :D
grobarik6.jpg

--- надополнето: Aug 3, 2011 11:38 AM ---
13da4.jpg

ckembari.JPG

picture013rv2ic2.jpg

picture001xa9lq4.jpg

img0221bd0.jpg

tarnovia14.jpg

sports51zd3.jpg

253ig8is.jpg

800211020031050571cq5.jpg

grindheim11gr1ix6.jpg

b8844196g6no.jpg

p8039789ch8.jpg

chelseavliverpoolfacup9zn6.jpg

DSC03016.JPG

3e.jpg

19.jpg

smesni tifozi.JPG

И овој член дефинитивно заслужува да влезе во рубриката СМЕШНИ ТИФОЗИ

ДАЛИ НА КРАЈ БАЉИСТИТЕ ПЕАТ УБИ УБИ СРБИНА НА СРПСКИ ЈАЗИК!?!?! ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХ :pos:

Ах пусти комплекси!
Заради тоа ли се занимаваш со твојата омилена навивачка група?
Тука не можам да ти помогнам:(
Џабе ќе зборам со тебе фан на Шкендија и со секој нејзин фан зошто неможеш да им кажеш нешто, стално тие се во право. Се што е поставено од вас е смешно не знам што ме замараш... Помош фала не ми треба очигледно на некој му треба, посебно писмена помош....

Џабе ќе зборам со тебе фан на Шкендија и со секој нејзин фан зошто неможеш да им кажеш нешто, стално тие се во право. Се што е поставено од вас е смешно не знам што ме замараш... Помош фала не ми треба очигледно на некој му треба, посебно писмена помош....

Ма не те замарам воопшто...едноставно и ти си ми смешен.
Тоа ти е „и вук сит, и овце на броју„(y)

Инспириран од едно видео што го гледав решив да отворам посебна тема. Па тука постирајте слики од смешни навивачи исто и видео, пожелно е да знаете од кој навивачи е тоа. Еве ќе почнам со едно видео од нашата тифо сцена. :D

3.38 па натака е смешното и сеуште се смеам пишувајќи :D
This video has been removed by the user.
Sorry about that.
:'(
--- надополнето: Aug 4, 2011 12:32 AM ---

ma postiras videa i fotki koi ni ja do vcera ne sum gi videl, covek mora da pravi malce search da gi najde ovja, aj kazi sea iskreno kolku pati dnevno ejakuliras na nas :D
Не ми треба срч ве има на комити.орг форумов, во иста тема ;) А, ако немате да постирате нешто смешно (слика, клип)не пишувајте да не тераме оф топици...

Не бе, што ви е вас, не се они на таја слика. Си ги помешал со некој други КомитаУлтрас :pos:

Не ми треба срч ве има на комити.орг форумов, во иста тема ;) А, ако немате да постирате нешто смешно (слика, клип)не пишувајте да не тераме оф топици...
ziti sve??? aj da ne teram i ja oftopik
http://www.youtube.com/watch?v=FhZKYPpvr7A dosta smesno e bob marli da se pee na stadion, inaku edni od najdobrite se

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom