Смешни/интересни фудбалски слики, стрипови и видеа

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
470_657989137574639_179561701_n.png

И не се ни обидувајте да одречете дека не го прочитавте текстот пеејќи
Aravind Virat hit like if you want cristiano ronaldo back to man utd
Ми се допаѓа · Одговор · 5.548 · пред околу еден час

Real Madrid (Cr7). replied · 174 Replies · пред неколку секунди

Aaron Heng Please come home to United...!!!
Ми се допаѓа · Одговор · 3.232 · пред околу еден час via mobile

Eslam Ashour replied · 133 Replies · пред 4 минути
Значи дефинитивно, фановите(повеќето, не сите) на Јунајтед се најпатетични кога е во прашање Кристијано, веќе неколку години повеќе се молат да се врати Кристијано во Јунајтед од било што друго.

Ако е патетика да се врати еден од Топ 2 играчи во светот, слободно викај го така...
Роналдо е дете на Јунајтед...

Роналдо е дете на Спортинг ама не е тоа муабетот.

Навивачите од Азија се сите такви без разлика за која екипа се.

Па секако дека ќе се молиме да се врати еден од двајцата најдобри фудбалери на светот. Глупа констатација.

Клубот во кој се афирмираше од младо талентирано момче во најдобриот на светот беше Јунајтед...
Во тој поглед реков дека е дете на Јунајтед...

Ако се врати, ке биде првиот кој го напуштил клубот, и се вратил пак...
Обично, кој излезеше, не се враќаше назад... ever...

Значи дефинитивно, фановите(повеќето, не сите) на Јунајтед се најпатетични кога е во прашање Кристијано, веќе неколку години повеќе се молат да се врати Кристијано во Јунајтед од било што друго.

Патетични оти сакаме Роналдо да се врати во Манчестер? Не разбирам стварно. Мислиш дека не е нормално тоа после се што направи Јунајтед за Кристијано и обратно? Никој нема да сече вени ако не дојде, никој нема да плаче по него, за никој нема да биде крај на светот. Ама ако се врати, мислам оти ќе имаме целосно комплетен тим (заедно со другите 2-3 засилувања од ова лето) и оти догодина и без тренер ќе освоиме бар една титула.

Демек без еден играч не може да ја биде екипата? :unsure: Или автоматски, 3 пати посилни ќе се Јунајтед, ако се врати ЦР7, затоа што бил најдобар играч во светот во дресот на Јунајтед?
Според мене, Кристијано своето во Јунајтед си го одработи. Веќе 4 сезони е не е во тимот(а Јунајтед и понатаму е доминантен), не знам зошто повторно би го барале назад(барем според мене, иначе ваше си е дали го сакате во тимот, или не).

Демек без еден играч не може да ја биде екипата? :unsure: Или автоматски, 3 пати посилни ќе се Јунајтед, ако се врати ЦР7, затоа што бил најдобар играч во светот во дресот на Јунајтед?
Според мене, Кристијано своето во Јунајтед си го одработи. Веќе 4 сезони е не е во тимот(а Јунајтед и понатаму е доминантен), не знам зошто повторно би го барале назад(барем според мене, иначе ваше си е дали го сакате во тимот, или не).
Не знам колку пати, ама сигурно со Роналдо во тимот Манчестер ќе биде многу посилен. Имаш фудбалер кој ќе дава сигурно +25 голови по сезона. Надополни со Перси и Руни, плус тука е и Кагава...и уште некое засилување од летово.. Има одличен тим, со одлична клупа. Големи можности за ротација, а со тоа посвежи фудбалери во текот на сезоната. Виде на Челзи што им се деси оваа сезона кога изиграа 300 утакмици со 18 души. :)

Tesko ti e da kazis vtor najdobar a ? :icon_lol:

Koj e најдобар ти е исто како да бираш меѓу Ферари или Масерати...
И двете се добри, секое со свои предности и мани...

Технички, Роналдо е покомплетен играч, статистички, Меси е најдобар на светот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom