Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Abe citam ovaj Krasnici odlezal 12 godini I sega za uste 3 izbegal, ova mene mi deluva mnogu somnitelno, ili e epten glup ili se sprema nesto.
Ќе си лежи само СДСС да победат!Ако не веруваш прашај ги шаренине!Агим Красниќи у понеделникот не се појавил у затворот у Штип после слободен викенд,и официјално е во бегство.
Аkko Ne Wmro dagi vratemee
Ќе си лежи само СДСС да победат!Ако не веруваш прашај ги шаренине!![]()
Тие што ги наброја и целата левичарска „интелигенција“ и самите се анти-семити... Да го отворат Аушвиц, па нема да реагираат. Они реагираат за исламистите од Хамас и остали слични исламистички „борци за слобода“.Нешто реакции од граѓанскиот "невладин" сектор, од загрижени борци за човекови права, од "слободниве" медиуми, за антисемитскиот говор на омраза од Тричковски? Урании пировски, ордановци, хелсиншки комитети, Tоп-тема аналитичари, anyone!? Слабо, а?
Да беше некој вмровец јајцата ќе ни ги отечеа од квичење за фашизам, сексизам, нацизам, мизогинија, диктатура, ќе не можевме газот од стол да им го одлепиме во дебатниве емисии, ама чим се работи за сдс-овски мегафони и потрчковци - мукла.
Битно друга шема било сега, слобода имало, политичари на интервјуа излагале, јер за обичниот граѓанин многу важна компонента во животот им е да гледаат како некој политичар си го пере газот на интервју.
Стварно е добра оваа слободава што ја донесе СДСМ. Слобода за убиецот на Мартин Нешковски, слобода за убијците од Монструм, слобода за Агим Красниќи и другар му, слобода за преку 800 затвореници и криминалци, слобода за паторот и братучед му, итн. Отвораш фрижидер, слобода излегува. Отвораш чипс, 10% чипс, 90% слобода од СДСМ.Најди ги сите правописни грешки во текстот подоле :
![]()
Пуштен е намерно за избориве, баш поради фактот што одлежа 80% од казната.
Само ке делува од Косово
Градоначалникот на општина Новаци Љубе Кузмановски, вечерва беше исвиркан од своите сожители откако се обиде да го „поправи“ дополнителниот министер за земјоделство Цветан Трипуновски, потсетувајќи го дека како министер требало да го користи името Република „Северна“Македонија
Не ми беше намера да го прикажам како подвиг. Муабетот ми беше дека од толку што е корумпирано судствово, не си на чисто да доставиш точен број на потребни потписи.Woow каков подвиг![]()