MIKI1
Поставувач на неодговорени прашања.
А кога ќе ми текне дека Заев потпишуваше гаранции кај Иванов.![]()
Кој верува во кажаното или потпишаното од IQ, или е наивен или е (доволно) глупав за да му поверува...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А кога ќе ми текне дека Заев потпишуваше гаранции кај Иванов.![]()
..многумина ја направија својата прва и последна кобна грешка, го потценија капацитетот и потенцијалот на великанот од Муртино, со спинови црпнат и сл. тоа на сите ни донесе Северџистан!А кога ќе ми текне дека Заев потпишуваше гаранции кај Иванов.![]()
Македонија нема план Б, Немаме време за чекање, Некои прашања не заслужуваат одговор! ММЕ, на власт се пациенти ама овие од опозиција испаднаа исто преќутни учесници во злодела...многумина ја направија својата прва и последна кобна грешка, го потценија капацитетот и потенцијалот на великанот од Муртино, со спинови црпнат и сл. тоа на сите ни донесе Северџистан!
Туку да прашам, медиумите на Зокито и Христијан известуваа ли за одбележувањто на тиранијата?
ако оваа игнорирање од страна на нивните медиумски кујни не ја докажува нивната координираност во проектот Северџистан, тогаш изгледа ќе треба да се црта друго нема.
А на оној бегалец во Пешта многу подобро ќе му биде да молчи отколку да се расфрла со спинови, пишувал за се и сешто и никако да ја спомне Македонија, сака да докаже дека проектот Северџистан е сепак заеднички... она кога самиот се убиваш е изгледа во тренд!
Тоа е јасно како „болгарски праизход“. Допрва „нашата држава“ ќе „попушта“. Арно рече некој, не за џабе толку лубриканти се набавувале, или се планирал буџет за истите. Ехееее... далеку е крајот, незамисливо далеку. Па Грците кога ќе се натоварат. Или Србите ако пред нас влезат.Зли језици тврдат дека бугарите сега ќе ни дадат виза за датум, а ќе не ,,онадат,, со отворањето и затворањето на поглавјата
Грците ни објаснија дека Македонија е географски поим. Сега Бугарите ќе ни објаснуваат како сите овде биле Бугари до 1944, и ова е бугарски на српска машина за пишување. А може и Србите да ни објаснуваат како да се крстиме во Српска Црква и Албанците да ни дообјаснат како е да си 50/50 во држава. Па Швабите и Холанџаните ќе ни зборат за геј права и заштита од климатски промени. Така да лубриканти ќе се најдат.Тоа е јасно како „болгарски праизход“. Допрва „нашата држава“ ќе „попушта“. Арно рече некој, не за џабе толку лубриканти се набавувале, или се планирал буџет за истите. Ехееее... далеку е крајот, незамисливо далеку. Па Грците кога ќе се натоварат. Или Србите ако пред нас влезат.
Автоматски споено мислење:
Еве малку разонода. „СтенТ ап“
Саше Политико, приказује
Прегледај го приврзокот 218652
А најлошо ќе биде ако некој не условува да не користиме лубриканти...Грците ни објаснија дека Македонија е географски поим. Сега Бугарите ќе ни објаснуваат како сите овде биле Бугари до 1944, и ова е бугарски на српска машина за пишување. А може и Србите да ни објаснуваат како да се крстиме во Српска Црква и Албанците да ни дообјаснат како е да си 50/50 во држава. Па Швабите и Холанџаните ќе ни зборат за геј права и заштита од климатски промени. Така да лубриканти ќе се најдат.
Чудни сме ние обичните смртници.... Пишуваме дека се глупи и неителигентни луѓето како Кочан, Камчев, Мијалков, Мицковски, Груевски, Рада, Заев....... Тие може би се свашта но никако неителигентни, глупи. Еве на пример за Заев овде го отековте со црпнат, муртинец, IQ,... а он, наспроти сите нас, тежи стотици милиони евра, нема што нема, стигнал во неколку мандати да биде градоначалник, да стане лидер на партија, премиер. Додека ние овде го дрвиме на кајгана на него целиот свет му е на дланка... истото важи за сите погоре спомнати. И кој е овде црпнат или IQ? А Мики? Колку тежиме ние паметните, нецрпнатите?Кој верува во кажаното или потпишаното од IQ, или е наивен или е (доволно) глупав за да му поверува...
Во главно е така, но тоа зависи и од човекот. Јас никогаш не би се бламирал, да кажам едно, па после друго да правам, демек „морално беше“. За да стигнеш до такви позиции, треба многу „лактање“, ниски удари... јас не можам така да правам. Се сметам за некој кој достигнал повисоко ниво.Чудни сме ние обичните смртници.... Пишуваме дека се глупи и неителигентни луѓето како Кочан, Камчев, Мијалков, Мицковски, Груевски, Рада, Заев....... Тие може би се свашта но никако неителигентни, глупи. Еве на пример за Заев овде го отековте со црпнат, муртинец, IQ,... а он, наспроти сите нас, тежи стотици милиони евра, нема што нема, стигнал во неколку мандати да биде градоначалник, да стане лидер на партија, премиер. Додека ние овде го дрвиме на кајгана на него целиот свет му е на дланка... истото важи за сите погоре спомнати. И кој е овде црпнат или IQ? А Мики? Колку тежиме ние паметните, нецрпнатите?
Чудни сме ние обичните смртници.... Пишуваме дека се глупи и неителигентни луѓето како Кочан, Камчев, Мијалков, Мицковски, Груевски, Рада, Заев....... Тие може би се свашта но никако неителигентни, глупи. Еве на пример за Заев овде го отековте со црпнат, муртинец, IQ,... а он, наспроти сите нас, тежи стотици милиони евра, нема што нема, стигнал во неколку мандати да биде градоначалник, да стане лидер на партија, премиер. Додека ние овде го дрвиме на кајгана на него целиот свет му е на дланка... истото важи за сите погоре спомнати. И кој е овде црпнат или IQ? А Мики? Колку тежиме ние паметните, нецрпнатите?
На лактање, не ниски удари, не незнам што..... дури и да се напупиме некој црнец да ни го свирне ние Ѓорѓија нивното јајце неможеме да го снесеме. Може да зборуваме за нив колку се нечесни, расипани, лажговци, арамии... но неможеме да речеме дека се неителигентни, глупави, црпнати... ако они тежат секој по стотона милиони а се глупи, еве ние ако сме попаметни ајде да покажеме барем 1% од нивните пари... тешко. Така, ние ке си драпаме овде на кајгана оти сме многу паметни а тие глупите ке го имат светот на дланка.Во главно е така, но тоа зависи и од човекот. Јас никогаш не би се бламирал, да кажам едно, па после друго да правам, демек „морално беше“. За да стигнеш до такви позиции, треба многу „лактање“, ниски удари... јас не можам така да правам. Се сметам за некој кој достигнал повисоко ниво.
Ти верувам, во „нормални“ услови. Ама ако е во прашање некое милионче...Во главно е така, но тоа зависи и од човекот. Јас никогаш не би се бламирал, да кажам едно, па после друго да правам, демек „морално беше“. За да стигнеш до такви позиции, треба многу „лактање“, ниски удари... јас не можам така да правам. Се сметам за некој кој достигнал повисоко ниво.
Ние сме за мајтап Миќо. Ние овде се ,,шегуваме,, а не гледаме дека сета шега по нас тргнала... Тие решаваат дали јас и ти утре ке бидеме на списокот на живите или ке бидеме на списокот на умрените. Замисли, Миќо, која е финансиската и секоја друга перспектива од која горенаведените глупаци не гладаат нас паметните? Како им изгледаме?Во тој случај, Филипчо ќе објави тендер за ненабавка на нова тура лубриканти...
lazar31,
како да ти кажам...мислим сеа овака...
„Ние„ нецрпнатите, кои немаме катаљони на ТС, сме луѓе кои имаат „нешто друго„, за разлика од ликот (ликовите) кој го наведе.
Погоди за ш‘о се работе...
Ликот под „псеводнимот„ "IQ" не е случајно не е предмет на мајтап, туку со дебела основа...Очигледно е зашто е тоа така, нели?...
Реков, ние не сме скроени да работиме нечесни работи, нечовечни...На лактање, не ниски удари, не незнам што..... дури и да се напупиме некој црнец да ни го свирне ние Ѓорѓија нивното јајце неможеме да го снесеме. Може да зборуваме за нив колку се нечесни, расипани, лажговци, арамии... но неможеме да речеме дека се неителигентни, глупави, црпнати... ако они тежат секој по стотона милиони а се глупи, еве ние ако сме попаметни ајде да покажеме барем 1% од нивните пари... тешко. Така, ние ке си драпаме овде на кајгана оти сме многу паметни а тие глупите ке го имат светот на дланка.
Реков, ние не сме скроени да работиме нечесни работи, нечовечни...
Ние сме за мајтап Миќо. Ние овде се ,,шегуваме,, а не гледаме дека сета шега по нас тргнала... Тие решаваат дали јас и ти утре ке бидеме на списокот на живите или ке бидеме на списокот на умрените. Замисли, Миќо, која е финансиската и секоја друга перспектива од која горенаведените глупаци не гладаат нас паметните? Како им изгледаме?