Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Претера!А оној што го напишал текстот треба да се врати во прво или второ одделение и да научи дека после точка и после запирка се остава прразно место.
Да повторам реченото е во сосема друга конотација.Бракот има толку многу врска со деца што прашањето е а што ќе ти брак ако нема деца?
Мислиш ли дека 100 евра се доволни? За „баба“ како Лила.500 евра за баба?
А фризурата колку плата на просветен работник, зголемена за 5%."Дечко, ќе ми ја расипеш фризурата, ајде..."
![]()
За 150 еур на час имаш ескорти по светов умот да ти летне. Лила е пластична бабетина.Мислиш ли дека 100 евра се доволни? За „баба“ како Лила.
Автоматски споено мислење:
А фризурата колку плата на просветен работник, зголемена за 5%.
Ех, по светов. Кој ќе оди низ светов?За 150 еур на час имаш ескорти по светов умот да ти летне. Лила е пластична бабетина.
Е како да му верувам на неписмен новинар???Претера!
Ти од сето напишано исчита дека оној што пишувал не знаел граматика-правопис и ...
Во таа вест се открива дека и Интегра(л) е само уште еден приврзок на центрите на моќ во САД и ЕУропска, и дека исто како и постоечкиве ќе биде нивен сервис. Дека истата е створена за да се премости недовербата во дпсне (заради 8-те квислинзи и другите политики) и да ги привлече тие гласови....
Но така бидва кога нема што да се рече за темата се почнува со точки запирки и сл.
Kupuvajte makedonski proizvodiЗа 150 еур на час имаш ескорти по светов умот да ти летне. Лила е пластична бабетина.
Mоже ама не бајатиKupuvajte makedonski proizvodi
Женава толку претера со хемија и ПЕТ козметика што веќе кога збори внимава само на аголот на устата, содржината е во втор план. Небитна е тотално. Веројатно и како сведок е повикана заради трачарски информации и интензивна дружба. Мене повеќе ме интересираат надмени и самобендисани трутови од рангот на Сиљан што се убедени дека се мечки недопирливи. Со контрадикторни изјави и нервозна мимика (нормално, нели такви МК Ротшилд умови да ги превесла Боки...) уште оштетен глуми!За 150 еур на час имаш ескорти по светов умот да ти летне. Лила е пластична бабетина.
Na zemjava ocajno i treba treta realna opcija. Nalet zaebanciiЕдинствено потажно од ВМРО и СДСМ во моментов се овие протераниве од ВМРО и СДСМ што глумат трета опција. Нив за во организирана структура не ги бива, ќе направеле нешто сами.![]()
а кој рече да му веруваш на “неписмен“ новинар, и од каде ти е информацијата дека веста е објавена од новинар?Е како да му верувам на неписмен новинар???
А фискална ќе има ли?Kupuvajte makedonski proizvodi
А кој го објавил ако не новинар? Можеби некој пајтонџија? Пред објавување некој требало да го редактира текстот.а кој рече да му веруваш на “неписмен“ новинар, и од каде ти е информацијата дека веста е објавена од новинар?
Всушнот да прашам ти го посети линкот?
Не знам дали јас сум со дефект ама мене ме утепаа комарци, така да не ми е толку чудесна вест. Се е изместено.. летото трае и нема најава дека ќе заврши наскоро. (не се бунамЌе прскаат против комарци, во четврток и петок.
Што им е филмов у септември?
Пари некој треба да лапа изглеа.