ја можам да им даам само дршка, само тоа остана!vos Est pret Sjo, da tademe podrska na obvinitelkte!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ја можам да им даам само дршка, само тоа остана!vos Est pret Sjo, da tademe podrska na obvinitelkte!!!
Добар сум, ич да не се секираш.@staycalm на апарати после вчерашната изјава на премиеро. За што ли го гласаше?
@staycalm kako ke ja ocenis izjavata na premierot?
Оваа била лезбејка. Ни помалку, ни повеќе туку секс директно со шефката.![]()
Нусево сибало мамата.Многу добар ПР си тера лажејќи прост народ дека е невина.Ама не е, деца имала![]()
Навистина беа лоша опција, само кога ќе се сетам тие:Добар сум, ич да не се секираш.
Го гласав оти ВМРО беше полоша опција.
![]()
Фетаи: Ја испцув Катица и ја исплукав вратата на СЈО, јас сум во шок
Обвинителката од Специјалното јавно обвинителство, Фатиме Фетаи која беше една од обвинителките кои стоеја рамо до рамо со Специјалната јавна обвинителка, Катица Јанева додека ги презентираа истрагите на Обвинителството, не успеала да го задржи трепнието откако се врати од одмор и се соочи со својатfokus.mk
Нусево уште си мисли дека нејзината ѕвезда свети непречено и си го тера тој Лара Крофт филм со некои вакви испади и фолирања што треба да ја направат нешто као единствена поштена во тоа жабокречина .
Нека и каже некој дека не е 2017та година и на тој филм останаа да тинкаат тие два-три кастрирани Влатковасиљи, а другите повеќе ги интересира што мислела Катица под тоа дека сите ќе ги повлече со неа ако она иде курбан.
Жалосно е за секој изгубен живот, посебно кога се работи за вака млад човек. Но во случајов убиецот бегал, група трчала по него. Еден вид убиство во самоодбрана.Пуштам вести и само чекам да се појави грда жена,буквално од свиња погрда а психолог по професија и да каже за девијантно однесување кај младите и агресија,и ете за 5 минути се појави и си го кажа своето,реприза како и секогаш кога ке убијат дете од Македонска националност,како една лента снимена да ја слушаш по којзнае кој пат.
Да беше убиено дете од другата националост,ке чекав пак да слушнам како горат автобуси,демолирани автомобили,повредени полицајци и граѓани,да се сочувала ладнокрвноста и дека МВР ветува дека ке го казни најстрого сторителот
– Јас лично не знам доколку сакам да го користам, кој би можел да ми забрани. Сигурно во дворовите во Грција може да се користи било што и никој не може да го забрани. Исто и тука на еден приватен имот кој сака може да си стави. Не е ова инквизиција да ги гониме луѓето, но државните институции треба да го почитуваат законот, а за непочитување на законите се разбира има санкции – рече Милевски.
Она што е најсмешно во ситуацијава е што сите противници на ЛГБТ популацијата сега се најголемите „поборници“ за недискриминација на истата а кога ВМРО на секој можен начин ги демонизираше лгбт луѓето тие си ќутеа и им одговараше.