Веруш јуниор е уапсен 2015 во станот во Струга како со сикирче му прави Формат на ХДД на Љаптопо на таткому...ееее како? а ако му наседне на фотељата?
у ствари она неможи да седни на фотеља......во најмал случај двосед

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Веруш јуниор е уапсен 2015 во станот во Струга како со сикирче му прави Формат на ХДД на Љаптопо на таткому...ееее како? а ако му наседне на фотељата?
у ствари она неможи да седни на фотеља......во најмал случај двосед
Ајде фино лепо...сега сите кои тврдевте дека СЈО е уставно......во случај да треби да се прави претрес во просториите на СЈО.....кој ќе го прави претресот? На чие барање? дали смее ,,обичен,, обвинител да бара претрес кај ,,специјален,, обнинител?
Каде е тука месната надлежност? Во уставот каде пишува дека обвинителството е единствен орган на прогон? Кој кого сега треба да слуша/наредува?
Mnogu nekako presvrtni momenti vo ovie nekolku godini a rabotata gnoj. Ama aj da ne vi krsam film , prajte kef.Мене ми е интересно од аспект дека е нов пресвртен момент во нашава држава после кој ќе има промени.
Дали ќе биде подобро?
НЕМА
Ама тоа е штосот што неможат битни ликови да си одлежат, затоа е еуфоријата, народот сака правда.Ne za drugo tuku na sarenitre kurtoni me potsekjaat od pred nekoja godina koga bas istata taa Katica palese i gasese, a realnosta e i Zaev licno sam da si se javi vo sutka ili kade i da e i da reci kriv sum priznavam i sakam da si lezam djabe e sega taka da golem kur ako ja osudat Katica ili bilo koj drug. Si go odrabotija tie svoeto.
Abe narodot se ponadeva i pred dve tri godini ama od toa nadevanje bez ime ostanavme, dvojazicnost na cela teritorija, se odkazavme od istorijata itn itn .Народот се надева дека конечно нешто добро ќе му се случи! Дека хохштаплерите ќе си лежат! Затоа е еуфоријата.
Макар само и до утре да трае, убаво е!
Веруш јуниор е уапсен 2015 во станот во Струга како со сикирче му прави Формат на ХДД на Љаптопо на таткому...![]()
Не е точно, тогаш беше јасно дека се доведува на власт една мутава гарнитура, за исполнување на туѓи цели, тие што ги опиша!Abe narodot se ponadeva i pred dve tri godini ama od toa nadevanje bez ime ostanavme, dvojazicnost na cela teritorija, se odkazavme od istorijata itn itn .
Нема везе ова со некоја желба на власта/судство за борба против криминал. Едноставно стигната им е наредба од пријателскава земја, ко што вика Геро, да го средат случајов зошто нивчи човек е "жртвата". Не верувам дека Кирацовски и Ременски ќе бидат опфатени со акцијава, Од утре се ќе си продолжи по старо, како што си функционираше и до сега. Погрешен човек рекетирале, јеби га. Како што прочитав Бугарија му ги обезбедила доказите на Камчев за рекетот, а и нивно обебедување му пратиле демек.
И ти веруваш дека бугарите туку така сами, без амин превземале нешто?Нема везе ова со некоја желба на власта/судство за борба против криминал. Едноставно стигната им е наредба од пријателскава земја, ко што вика Геро, да го средат случајов зошто нивчи човек е "жртвата". Не верувам дека Кирацовски и Ременски ќе бидат опфатени со акцијава, Од утре се ќе си продолжи по старо, како што си функционираше и до сега. Погрешен човек рекетирале, јеби га. Како што прочитав Бугарија му ги обезбедила доказите на Камчев за рекетот, а и нивно обебедување му пратиле демек.
Na koj kako. Na nekoj ni den denes ne mu e jasno, ne pak togas.Не е точно, тогаш беше јасно дека се доведува на власт една мутава гарнитура, за исполнување на туѓи цели, тие што ги опиша!
Сега пополека господарот ги треби ислужените, нормално е да има ситење!